Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Slimmer voetballen met Voetbal IQ

voetbal iq

Voetballiefhebbers opgelet! Wat is er nu leuker dan lezen over je favoriete sport? Mijn jongens staan vier dagen per week op het voetbalveld. Mijn jongens willen alles weten over hun favoriete voetballers, maar ook zelf betere spelers worden. In de boeken Voetbal IQ en Voetbal IQ deel 2 lezen ze tips over slim spelen. Met deze boeken krijg ik mijn jongens met gemak aan het lezen.

Het geheim van slimme spelers

Deze boeken gaan niet over de techniek, maar over hoe je slim speelt. Het gaat over het maken van keuzes maken op het veld. Kies je dribbelen of afspelen, voor diep gaan of teruglopen? Schrik niet, Voetbal IQ bestaat uit maar liefst 48 hoofstukken. Ieder hoofdstuk bevat een tip die op een leuke manier wordt toegelicht aan de hand van voorbeelden en oefeningen. De voetbalkennis wordt ondersteund met leuke illustraties en is niet alleen bestemd voor voetballers, maar ook voor hun trainers.

Nog slimmer voetballen

In Voetbal IQ deel 2 worden er nieuwe voorbeelden gegeven hoe je je als speler en team kunt verbeteren. Ook dit boek bestaat uit 48 korte hoofdstukken met tips over hoe je de meest gemaakte fouten op het veld kunt voorkomen. Het zijn simpele, praktische oplossingen die je meteen tijdens het spelen kunt gebruiken. ‘Mam, mag ik het boek meenemen naar mijn voetbalwedstrijd?’ Met trots showen mijn jongens de boeken in de kleedkamer aan hun voetbalvrienden.

Boeken over voetbal sluiten helemaal aan bij de belevingswereld van mijn jongens. Het is ook een mooi aanknopingspunt om met mijn kinderen in gesprek te gaan en ze te laten vertellen over de tips die ze hebben gelezen in de boeken. De boeken zijn vlot geschreven en niet onbelangrijk: met humor. Dat maakt deze boeken over voetbal aantrekkelijk voor zowel spelers als hun trainers.

Meer over voetbal

Boeken voor voetballiefhebbers
FC24 voor de Nintendo Switch
Mijn kind wil niet keepen

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo