Zoeken...
TOP
Kids Leuke dingen

Switch & Go Dino’s Surprise

Het is bijna Pasen en mijn kinderen vragen al weken om eieren te zoeken. In plaats van chocolade eieren verstop ik deze keer de leuke verrassingseieren. Geen suiker, maar monsterlijke krachtpatsers en snelheidsduivels. Uit de Switch & Go Dino Surprise van VTech kruipen kleine dino’s.

Welke dino heb jij?

Wow, kijk wat ik gevonden heb!’ Mijn zoon is zichtbaar onder de indruk van het grote verrassingsei. Hij weet niet hoe snel hij het ei moet open maken. Als hij op het grijze knopje drukt dan komt er een luid gebrul uit het ei. Dat het een dino ei is, hebben mijn jongens meteen door. Misschien is het een T-Rex, Velociraptor, Triceratops of Pteranodon? Uitpakken is het allerleukste, want je weet nooit welke dinosaurus erin zit. Elk dino-type is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en hebben allerlei toffe functies. Zo kunnen ze diverse geluiden en zinnen maken (Nederlands gesproken).

Switch van dino naar voertuig

In het ei zitten losse onderdelen om een dinosaurus te bouwen en een korte duidelijke instructie. Elk onderdeel heeft een nummer, zodat je het goed in elkaar kunt passen. In een paar stappen bouwen mijn jongens de dinosaurus om naar een superstoer voertuig met coole lichteffecten, stoere zinnen en realistische geluiden. Zo spelen ze eerst prehistorische avonturen na en even later vindt er een race plaats. Dubbel speelplezier! Kwalitatief is de Switch & Go Dino Surprise van VTech topspeelgoed. De dino/raceauto is stevig en kan zeker tegen een stootje. Leuk speelgoed voor stoere jongens én meiden van zo’n vier tot acht jaar. Niet alleen voor Pasen, maar ook een verjaardag of het behalen van een zwemdiploma!

Meer van VTech

Stéfani gets fit
TAGS:

«

»

Volg @stefani_getsfit