Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fashion / Reviews

Vilix The Label telefoontasjes

vilix the label telefoontasje

Telefoontasjes zijn niet alleen een mode accessoire, maar bieden ook een uitstekende bescherming voor je telefoon. Tegenwoordig gaan we de deur niet uit zonder telefoon. Met een telefoontasje hoef je je telefoon niet vast te houden, maar kun je deze modieus bij je dragen. De tasjes zijn namelijk zo ontworpen dat je telefoon er precies in past. Enorm praktisch, maar ook heel hip. Ik was op zoek naar een lichtgewicht crossbody tasje en het liefst in een mooi kleurtje. Vilix The Label combineert deze eisen perfect en biedt een prachtige collectie telefoontasjes om niet alleen je telefoon mee te nemen, maar ook je onmisbare essentials.

Benut je telefoontasje optimaal

Sinds ik het fenomeen telefoontasjes heb leren kennen, kan ik niet meer zonder. Het fijne van de tasjes is dat je het gewoon kunt omhangen. Het Vilix The Label telefoontasje is het perfecte voorbeeld hiervan. Sommige tasjes beschikken over extra vakjes om je persoonlijke items compact op te bergen. Regelmatig ben ik onderweg om de kinderen naar school te brengen, een boodschap te halen, te sporten of naar mijn werk te reizen. Dan is het ideaal om snel de deur uit te kunnen gaan met een compacte tas waar mijn telefoon, pinpas, sleutels of wat kleine items, zoals een lipgloss, in passen. Met een Vilix tasje heb ik altijd mijn belangrijkste spullen bij me.

Vilix The Label is een vegan merk

Ik vind het belangrijk dat het telefoontasje functioneel is, maar natuurlijk wil het oog ook wat. Vilix The Label heeft een uitgebreid assortiment tassen in verschillende kleuren. De tassen hebben een mooi design en zijn geschikt voor zowel een wandeling als een chique diner.

Vilix The Label is een vegan merk en streeft ernaar nieuwe materialen te vinden die zowel veganistisch als duurzaam zijn. De tassen zijn gemaakt van hoogwaardig veganistisch PU leder. Zo zijn de tassen voor iedereen toegankelijk. En last but not least, je portemonnee speelt ook een rol bij de keuze voor jouw telefoontasje. De tassen vormen een mooie combinatie van betaalbaarheid en stijl waarbij de prijs en kwaliteit zich goed verhouden.

Geef een Vilix tasje cadeau

De Vilix The Label tasjes zijn natuurlijk leuk om cadeau te krijgen, maar natuurlijk ook om cadeau te geven. Voor elke gelegenheid, van kerst tot moederdag. Vilix biedt veel kleuren en opties. Zo is er voor iedereen een geschikte tas.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo