Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Cultuur en Media / Reviews

Bioscoopfilm Ruby Kieuwmans: Tiener met Tentakels 

ruby kieuwmans tiener met tentakels

De film Ruby Kieuwmans: Tiener met Tentakels gaat over de lieve, onhandige 16-jarige meid Ruby Kieuwmans. Ze doet wanhopig haar best om erbij te horen op Oceanside High, maar meestal voelt ze zich onzichtbaar. Ze is smoorverliefd op een skaterboy die ze bijles geeft in wiskunde, maar hij bewondert alleen haar wiskundeknobbel. En Ruby kan ook niet met de coole kinderen mee naar het strand, want haar overbezorgde supermoeder heeft haar verboden om het water in te gaan.

Als ze toch doet wat haar moeder verboden heeft, ontdekt Ruby dat ze een afstammeling is van een lange lijn krakenkoninginnen en krijgers. Ze blijkt zelfs de troonopvolger te zijn van haar imponerende oma die de koningin van de krijgers der zeven zeeën is.

28 juni alleen in de bioscoop

Het is de taak van de krakens om de wereldzeeën te beschermen tegen de ijdele, machtsbeluste zeemeerminnen, de eeuwige vijanden van de krakens. Dat levert wel meteen een probleem op. Het nieuwe, knappe, populaire meisje op school, Chelsea is toevallig een zeemeermin. Ruby zal moeten accepteren wie ze is en het groots moeten aanpakken om haar geliefde school te beschermen.

De film Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels heeft een buitengewone cast met onder andere Emmy-winnaar Colman Domingo (Fear the Walking Dead) als Ruby’s vriendelijke vader, de voor een Emmy genomineerde Sam Richardson (Veep) als Ruby’s enthousiaste oom en Blue Chapman (Council of Dads) als Ruby’s coole broertje.

Van de makers van Shrek & Dragon

De film Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels wordt geregisseerd door de voor een Oscar® genomineerde filmmaker Kirk DeMicco (Vivo, The Croods) en geproduceerd door Kelly Cooney Cilella (Trolls World Tour, Trolls) in co-regie met Faryn Pearl (The Croods: A New Age, Trolls World Tour). Ook in de bijrollen zijn grote komediesterren te horen, onder wie de voor een Emmy genomineerde Will Forte (The Last Man on Earth), de eveneens voor een Emmy genomineerde Nicole Byer (Nailed It!), YouTube-megaster Liza Koshy (Liza on Demand), Ramona Young (Never Have I Ever), Eduardo Franco (Stranger Things) en Echo Kellum (Arrow).

Winactie bioscoopkaarten Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels

Sta je te popelen om naar deze leuke film te gaan? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want ik mag maar liefst twee bioscoopkaartjes voor de bioscoopfilm Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels weggeven. Hoe maak je kans? Heel simpel, laat onder dit artikel een reactie achter waarom jij graag kans maakt op de bioscoopkaartjes. Vul ook je e-mailadres in, zodat ik je kan berichten als je één van de winnaars bent.

Toelichting winactie: De bioscoopkaartjes zijn niet inwisselbaar voor geld. Uit de reacties onder dit artikel wordt een willekeurige winnaar gekozen op woensdag 28 juni 2023. Indien de winnaar niet binnen 48 uur reageert, dan vervalt de win en wordt er een andere winnaar gekozen. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. De actie staat open voor inwoners van Nederland. Zie ook de algemene voorwaarden.

Update 28 juni 2023: De winactie is gesloten. Uit de reacties is een willekeurige winnaar gekozen.

Zie hier al mijn kijktips voor films en series

Header: Auteursrecht: © DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

SHARE: 

GERELATEERD

9 reacties

 1. Heel graag zou ik 2 kaartjes willen winnen om n oma en kleindochter dag te hebben. Lekker genieten met lekkere popcorn en n drankje en dan heerlijk genieten van deze film

 2. Wat super leuk. Ik doe graag mee om kans te maken op 2 kaartjes. 1 van de kinderen wil al naar een andere film met mama en mocht ik deze winnen dan kan ik met de middelste even leuk quality time hebben om naar deze film te gaan. Hij zal hem super leuk vinden gezien de trailer . Voor kind nr 3 verzinnen we dan weer iets anders leuks .

  Nou helemaal leuk mochten we winnen

 3. OMG wat super gaaf zeg. Hier waag ik dolgraag een kansje voor mee zodat we als gezinnetje eens lekker kunnen genieten van een heerlijke middag weg ! Vooral nu we in een grote verbouwing zitten en dus volop stresssss, kan heerlijk een filmpje pakken ons wel even doen ontstressen

 4. Just ᴡаnt to ѕay үour article is as amazing. The clarity to
  your submit is just nice and i could suppose you’re knowⅼedցeable on tһіs subјect.
  Well along with your peгmission allow me to snatcһ уour RSS feed to stay updated with іmpending post.
  Thanks 1,000,000 and please continue the enjoyable work.

  1. Beste Nikki, gefeliciteerd! Je bent de winnaar van de twee bioscoopkaarten voor de film Tiener met Tentakels. Veel plezier met je meiden. Stuur je mij een e-mail met je persoonlijke gegevens? Dan komen de kaarten z.s.m. jouw kant op. Veel plezier alvast! Groetjes, Stéfani

 5. Dit zou zo’n leuk en welkom uitje zijn samen met mijn dochter.

 6. We hebben de trailer al meerdere keren met veel plezier bekeken, ik maak heel graag kans samen met mijn zoontje Bart deze leuke film te mogen gaan zien in de bioscoop

 7. Jaaa super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen, die zullen dit geweldig vinden

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo