Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Stamp de tafels met Deltas

keersommen tafels leren

De tafels van vermenigvuldiging en deling vormen een belangrijke basis om goed te leren rekenen. In groep 4 wordt op school een start gemaakt met het leren van de tafels, maar thuis oefenen is ook belangrijk. Met de leuke oefenkaarten ‘De tafels van vermenigvuldiging’ van Uitgeverij Deltas kunnen kinderen zelfstandig aan de slag met het oefenen van de tafels.

Oefening baart kunst

Hoe meer je oefent, hoe vlotter het zal gaan. Meestal staan mijn jongens niet te springen om thuis aan de slag te gaan met schoolwerk. Maar oefenen hoeft niet saai te zijn. Bovendien schijnt het ook veel beter te zijn om iedere dag eventjes te oefenen dan dat je een uur gaat stampen met tafels. De oefenkaarten ‘De tafels van vermenigvuldiging’ heeft een speelse opzet. Dat zorgt ervoor dat mijn jongens gemotiveerd blijven en plezier hebben tijdens het leren.

Hoe werkt het? Je leest de sommen op elke kaart, zegt de oplossing en vervolgens trek je aan de kaart om je antwoord te controleren. Iedere tafel van 1 tot en met 10 komen aan bod. Heb je alle tafels onder de knie? Dan kun je nog aan de slag met twee extra tabbladen waar een heleboel oefeningen door elkaar staan. Mijn beide jongens van acht en zeven jaar oud maken graag gebruik van de oefenkaarten. Mijn jongste zoon heeft de unieke oefenkaarten ook mee naar school genomen.

Lees meer

Maximaal maaltafels en keersommen
Kinderboeken van Deltas
Breinbrekers en IQ-testen voor kinderen

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo