Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fashion / Producten / Reviews / Wandelen

Nog meer plezier met Grisport wandelschoenen

grisport wandelschoenen

Wandelen doe ik graag om aan mijn lichamelijke beweging te komen of om te ontspannen en ontstressen. Even een blokje om de lunchpauze of een gezellig rondje door de buurt met een vriendin, terwijl we gezellig bijkletsen. In het weekend zoek ik graag de natuur op om door het bos te banjeren, in de herfst paddenstoelen te zoeken en frisse buitenlucht op te snuiven. Wandelen in de natuur is een instant mood-booster voor mij.

Met welk doel je ook wandelt, goede wandelschoenen mogen niet ontbreken. Voor een korte wandeling in je lunchpauze zijn wandelschoenen natuurlijk niet per se nodig, maar als je langer dan een half uur wandelt, is het verstandig om wandelschoenen te dragen. Al jaren draag ik graag de wandelschoenen van Grisport. De Grisport Terrain Mid, het nieuwste model uit de premium collectie van Grisport, is een wandelschoen die zorgt voor optimaal comfort tijdens je wandelingen.

Wandelschoenen van Grisport bieden comfort en grip

In de natuur wandel je regelmatig over onverharde terreinen om de mooiste plekjes te vinden. Denk aan kronkelende bospaden, heuvelachtige landschappen of zand- en bergpaden. Om de wandelschoenen van Grisport te testen, nam ik ze direct mee op vakantie net over de grens in Nedersaksen. Ideaal, want hier vind je schitterende bossen, glooiend heidelandschap en avontuurlijke paadjes.

Sneakers bieden onvoldoende steun op een onregelmatige ondergrond, waardoor je meer kans hebt op uitglijden, enkelverzwikkingen en vervelende blessures. De wandelschoenen van Grisport zijn zo ontworpen dat je voeten goed worden ondersteund en beschermd tijdens het wandelen. In tegenstelling tot sneakers hebben wandelschoenen een stevige zool die zorgt voor grip op ieder terrein. De nieuwste premium schoen van Grisport is ook voorzien van een schokabsoberende tussenzool voor een goede demping waardoor de impact van je stappen vermindert.

Als je bij draagcomfort aan je sneakers denkt, dan heb je nog geen goede wandelschoenen gedragen. Bij het ontwerp van de Grisport Terrain Mid is de schacht gemaakt van neopreen. Dit materiaal is niet alleen waterbestendig en duurzaam, maar ook flexibel. Bij het aantrekken van de schoen voelde ik direct hoe heerlijk zacht ze aan de binnenkant zijn. De Terrain Mid vind ik opvallend flexibel bij het afwikkelen van mijn voeten en de schoen geeft een goede zijwaartse steun aan mijn enkels.

Een feestje aan je voet

Naast comfort en grip vind ik het belangrijk dat wandelschoenen waterdicht zijn. In de herfst is het wisselvallig. En tijdens ons weekend in Duitsland wisselen een heerlijk herfstzonnetje en stevige regenbuien elkaar in rap tempo af. Om alsnog te genieten van je wandeling zijn droge voeten wel zo fijn. De Grisport Terrain Mid is bij uitstek geschikt voor wandelingen door weer en wind. Regenachtig weer en drassige modderpaden houden mij niet tegen met deze schoenen.

Naast al deze technische eigenschappen wil het oog natuurlijk ook wat. Met deze wandelschoenen hoef je niet bang te zijn voor oubollige grove schoenen. De Terrain Mid is sportief en trendy. In maar liefst zes kleuren is dit type wandelschoen ontworpen. Mijn voorkeur is uitgegaan naar antraciet met blauwe zool. Antraciet is makkelijk te combineren en een blauwe zool valt lekker op. De nieuwe Terrain Mid van Grisport vind ik een feestje aan je voet!

Meer wandelen

Gelukkig kunnen we wandelen
Wandelen met alpaca’s
Mentaal sterker door wandelen

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo