Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

De avonturen van de struikrovers

Dit boek in drie woorden: vriendschap, kattenkwaad en dierenverhalen

Heb je het al gehoord? Er is een roversbende actief in het bos! In het boek De avonturen van de struikrovers zetten de struikrover, de spin, de eekhoorn en de wasbeer graag het bos op z’n kop met hun fratsen. Dit boek zit bomvol grappige en avontuurlijke verhalen vol eigenwijze dieren.

Leesfragment over de struikrovers

Opeens stak de wasbeer zijn neus in de lucht. ‘Wat RUIK ik toch?’ zei hij met een vertrokken gezicht. ‘Ruik jij dat ook?’ ‘Is het misschien eten?’ vroeg de struikrover. De wasbeer schudde zijn kop. ‘Nee. Iets VIEZIGS. Het ruikt MUF.’ Al snuffelend volgde de wasbeer zijn neus, totdat die tegen de trui van de struikrover aan duwde. ‘Jij bent het!’ riep hij. 

Grappige en avontuurlijke verhalen

Mijn jongens van zeven en acht jaar hebben nog steeds een beetje moeite met de dikte van boeken en misschien regelmatig illustraties. Dit boek is voor hen een schot in de roos. Het onderwerp spreekt hen aan. Ze zijn gek op dieren én avonturen sparen. Het lettertype is lekker groot en goed leesbaar voor beginnende lezers. De avonturen van de struikrovers bestaat uit losse verhalen. Zo kunnen mijn jongens los van elkaar hoofdstukken lezen. Bovendien wordt elk verhaal ondersteund door illustraties (in zwart wit).

Over Billy Bones

Billy Bones brengt de mooiste verhalen op de meest toegankelijke manier, zodat alle kinderen het plezier en de magie van lezen, luisteren en kijken kunnen ontdekken. Hou je van lezen, luisteren of maken? Wil je het liefst met een boek op de bank kruipen, met LEGO een wereld nabouwen of juist een verhaal luisteren? In de wereld van Billy Bones vind je verhalen in alle vormen en maten, speciaal voor jou gemaakt.

De avonturen van de struikrovers | Jonne Kramer | Billy Bones

Meer kinderboeken

De knorrige koning en de bazenstraat
Minecraft mini bouwwerken 2
Camping de grote walvis

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo