Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Reviews

STOER Magazine

Wat is er nou leuker dan lezen over je favoriete superhelden en games? STOER is hét funblad voor stoere jongens en meiden. Het magazine staat vol met alle ins en outs over de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films, televisie en evenementen! Mijn zoon houdt niet van lezen. Hij vindt het moeilijk, kan zich lastig focussen of komt niet in het verhaal. Maar met een tijdschrift wordt het lezen leuker!

Om lezen goed onder de knie te krijgen, moeten kinderen vooral veel leeskilometers maken. Als ouder wil ik mijn kind op een positieve manier stimuleren om veel te lezen. Ik probeer het goede voorbeeld te geven en regelmatig een boek te lezen. Maar ik merk dat boeken lezen nog iets teveel gevraagd is voor mijn zoon. Maar lezen hoeft niet alleen vanuit het boek. Met een tijdschrift wordt het lezen voor kinderen leuker waardoor ze zich makkelijk laten verleiden om in de letters te duiken.

Zo krijg je je kind wél aan het lezen

Natuurlijk is het wel belangrijk dat het tijdschrift aansluit op de belevingswereld en interesses van je kind. Anders is de kans groot dat het alsnog in een kast belandt. STOER wordt gemaakt voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud. Dit tijdschrift staat bomvol informatie over leuke games en het nieuwste speelgoed. Maar je vindt ook coole strips, grappige moppen en lastige puzzels. Het aanbod in het tijdschrift vind ik vrolijk, kleurrijk en uitgebreid. Zo leer je ook stap voor stap Pokémon tekenen, lees je allerlei feiten en weetjes lezen over buitengewone beesten en wordt je uitgedaagd om je eigen strip te maken. Ook komen er superhelden voorbij uit mijn jeugd, zoals de Ninja Turtles.

Mijn zoon is stapelgek van de game Minecraft en in het tijdschrift leest hij over leuke challenges in het spel. Niet alleen mijn zoon leest het tijdschrift, maar ook mijn man pakt STOER er regelmatig bij. Door dit leuke tijdschrift over spelletjes en superhelden en veel afbeeldingen beleeft mijn kind lezen op een fijne manier. Ik merk dat hij er steeds meer plezier in heeft. Bij een abonnement valt het funblad STOER 10x per jaar op je deurmat en ontvang je ook nog een supertof zomer- en winterboek. Bovendien ontvang je een welkomstgeschenk naar keuze!

Ja, ik wil graag een abonnement met korting of een gaaf cadeau!

Doe mee en win!

Heb jij een stoere zoon of dochter die gek is op games, superhelden, strips en speelgoed? Laat een reactie onder deze blog achter en maak kans op een STOER leespakket. Natuurlijk kun je ook meedoen voor je buurmeisje of neefje!

Toelichting: Deze winactie sluit op woensdag 28 december 2022. Uit de reacties onder deze blog wordt willekeurig één winnaar gekozen. Indien de winnaar niet binnen 48 uur reageert, dan vervalt de win en wordt een andere winnaar gekozen. De actie staat open voor inwoners van Nederland en België. Veel succes!

UPDATE: De winactie is gesloten. Uit de reacties is een willekeurige winnaar gekozen.

SHARE: 

12 reacties

 1. Ik kende dit tijdschrift niet voor kids. Erg leuk om kennis mee te maken. We doen graag mee met de win actie en zijn best nieuwsgierig geworden. Groet Vincent Adventures

 2. Ik wist niet van dit tijdschrift af, goeie tip! Ik ga hier zeker even naar kijken.
  Boeken lezen is wat teveel gevraagd maar met dit stoere tijdschrift kunnen we toch op een hele leuke manier de nodige leesmomentjes meepakken!!

 3. JAA super leuk ik doe graag mee voor mijn kinderen en als ze de strips uit hebben neem ik ze mee voor de kinderen uit mijn klas.

  1. Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van het STOER magazine leespakket. Stuur je mij een e-mail met je NAW-gegevens? Dan komt het pakket zo snel mogelijk jouw kant op. Groetjes, Stéfani

 4. Dit zou onze stoere vent echt geweldig vinden, dus waag graag een kansje voor hem

 5. Wouw hier gaan mijn stoere zoon van 9 en dochter van 11 heel erg blij van worden

 6. Ik heb 3 stoere kinderen en vooral de 2 oudsten zou ik heel veel plezier kunnen doen met zo een STOER pakket. Ik doe dan ook graag mee voor hen.

 7. Spot on with thiѕ write-up, I abѕolutelʏ think this web site needs much more attention.
  I’ll probably ƅe returning to read throuɡh more, thanks for the info!

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo