Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Start to feel great

Je goed voelen. Het klinkt misschien eenvoudig, maar voor velen is het dat helemaal niet. In het boek Start to feel great zet Evy Gruyaert mentale gezondheid en je goed in je vel voelen centraal. Aan de hand van een duidelijk stappenplan keer je in dit boek even terug naar jezelf. Wat vind je belangrijk in het leven? Wat doe je graag, wat doe je niet graag? Welke doelen wil je nog halen?

Gezond leven begint bij je mindset

Evy Gruyaert ken ik als het gezicht van Hardlopen met Evy. Ze leerde niet alleen de Vlaming lopen, maar over de hele wereld is Start2Run een begrip. Zo werd ik nieuwsgierig naar haar boek. Ik was benieuwd naar haar verhaal. Al bij het lezen van de inleiding was ik onder de indruk. Evy schrijft heel open over haar persoonlijke zoektocht naar een gezond en gelukkig leven en haar worsteling met wie ze is.

Na haar persoonlijke verhaal gaat de rest van het boek over jou, de lezer. Evy moedigt je aan om stappen te zetten naar een gezond leven, dat begint met een positieve mindset. Die mindset is belangrijker dan je denkt. Het zorgt ervoor dat je je goed in je vel voelt, gezonde voedingskeuzes maakt en de motivatie opbrengt om dagelijks voldoende te bewegen. Aan de hand van een duidelijk stappenplan werk je al lezend op een toegankelijke manier aan het versterken van je mindset. Evy heeft hiervoor de allerbeste experts in hun vakgebied gesproken, die in Start to feel great hun beste adviezen prijsgeven op het gebied van voeding, body & mind, beweging en slaap.

Ga voor de beste versie van jezelf

Start to feel great is een prachtige aanmoediging om wat vaker je eigen roze bril op te zetten of die te zoeken en met jezelf aan de slag te gaan. We kunnen de lat soms zo hoog leggen voor onszelf, terwijl je het beter stap voor stap kunt doen. Dit boek is voor iedereen die met zichzelf aan de slag wil gaan, die een beetje meer grip en controle over zichzelf en over het leven zouden willen. Het vraagt alleen wel om kritisch naar jezelf te durven kijken. Wie ben je? Wat doe je? Waar sta je voor? Waar droom je van? Met dit boek vind je ongetwijfeld de moed om met een open blik naar jezelf te kijken en beter in je vel te zitten.

Koop Start to feel great bij je lokale boekhandel of bestel via Bol.com

Start to feel Great
Evy Gruyaert
Pelckmans
EAN 9789464017175
september 2022

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo