Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Hardlopen / Sport

Hardlopen met Evy

Gebruik kortingscode “stefani15” voor 15% korting in de webshop van Hardlopen met Evy

Het moeilijkste gedeelte van hardlopen vind ik om de deur uit te gaan. Het is letterlijk en figuurlijk een drempel. Maar als ik eenmaal aan het hardlopen ben, dan voel ik me sterker dan ooit. Ook met een rondje van nog geen vijf kilometer. Vanaf nu laat ik me in mijn trainingen begeleiden door online coach Evy, want de motivatie moet soms uit mijn tenen komen. Coach Evy motiveert me, geeft me een goed schema en stok achter de deur om het hardlopen vol te houden én mijn prestaties te verbeteren.

Loopschoenen aan en gaan

Hardloopapps zijn helemaal hot en happening, maar niet eerder maakte ik hier gebruik van. Ik ging gewoon, zonder plan. Ik zette de ene stap na de andere en elk rondje een paar meter verder. Ik had geen idee hoe ik een training moest opbouwen. Maar ik kreeg continu de neiging om te stoppen. Waarom ik nu wel bewust kies voor een app is mijn behoefte aan een stok achter de deur en het verbeteren van mijn workout. Zo wil ik graag moeiteloos vijf kilometer hardlopen en het liefst binnen 30 minuten. Ook ben ik benieuwd of het lukt om met Evy mijn record van 11 kilometer te verbeteren.

Lees ook: Zo loop je veilig hard in het donker

Mijn online coach

Hardlopen met Evy maakt me op een leuke manier wegwijs in de wereld van hardlopen. Het enige wat ik hoef te doen, is mijn training starten. Coach Evy vertelt me wanneer ik mag wandelen of lopen, wanneer ik mag versnellen of vertragen. Handig dat de hardloopcoach mij precies vertelt wat ik moet doen. Ook krijg ik tips over mijn ademhaling, gezonde leefstijl en aanmoedigingen die me net dat extra duwtje in mijn rug geven. Wat ik super fijn vind aan deze app is dat ik ook naar mijn eigen muziek kan luisteren. Muziek tijdens het lopen is voor mij onmisbaar. Met opzwepende beats loop ik het fijnst.

Kies je afstand. Start je training en volg de instructies van coach Evy

De trainingsschema’s in de Hardlopen met Evy app zijn opgesteld door ervaren sportcoaches bij Energy Lab. Elk schema vertrekt vanuit de wetenschappelijke basis om trainingen geleidelijk op te bouwen en te streven naar een zo gunstig mogelijk trainingseffect. De app bevat 25 trainingsschema’s van je eerste 5km tot aan de marathon in 3u15. De app is eigenlijk voor iedereen vanaf 10 jaar. Ook als je al een ervaren hardloper bent, kun je je laten uitdagen door de trainingen in de app.

Al mijn trainingen worden in de Hardlopen met Evy app bijgehouden. Om mijn hardloopdoel te bereiken, is het natuurlijk wel zo leuk om ook inzicht te krijgen in mijn hardloopgegevens. Op deze manier kan ik mijn vooruitgang bekijken en dat speelt voor mij een rol in mijn motivatie. De training tot vijf kilometer is opgedeeld in blokken van joggen en wandelen, met een stevige tred erin. Elk blok zie ik als een doel waardoor ik niet tegen ‘een half uur hardlopen’ aan hik, maar de tijd eigenlijk voorbij vliegt. Coach Evy motiveert me om van de bank af te komen en helpt me om mijn loopprestaties te verbeteren.

Ook jij kan het! Hardlopen met Evy staat voor je klaar, zie hardlopenmetevy.nl

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo