Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Spoedniks zoekt een nieuwe planeet

Spoedniks zoekt een nieuwe planeet is een grappig prentenboek over een sullige astronaut met een belangrijke missie. Commander Spoedniks heeft een belangrijke missie: een planeet vinden die net zo fijn is om op te wonen als de Aarde. Maar met elke planeet waar hij langskomt, is wel wat mis. De ene is te heet, de andere te slijmerig en weer een andere staat op het punt te ontploffen. Tot hij landt op een prachtige plek en hij eindelijk een nieuwe planeet heeft gevonden! Maar is die wel nieuw…?

Lees ook: Stink AVI’s, een heel vies boek om zelf te lezen

Een belangrijke missie

Ik vind het niet altijd makkelijk om mijn kinderen de verandering van het klimaat uit te leggen. Het is een belangrijk onderwerp. Spoedniks zoekt een nieuwe planeet laat kinderen op een speelse manier zien hoe belangrijk het is om voor onze aarde te zorgen. Het voorlezen van dit prentenboek helpt mijn kinderen het idee te begrijpen en enthousiast te worden over een duurzamere levensstijl. De grappige illustraties van maken het verhaal compleet en zorgen voor niet alleen een geweldig fijn boek om te lezen, maar ook nog eens een geweldig mooi boek om te zien!

Bestel het boek ‘Spoedniks zoekt een nieuwe planeet’ eenvoudig via Bol.com

Spoedniks zoekt een nieuwe planeet
Stefan Wolters
Uitgeverij Ploegsma
ISBN 9789021682532
oktober 2021
€ 15,99

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo