Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Kapitein Onderbroek en de pedante plaaggeesten van de parallelle paarse plee-planeet

Kapitein Onderbroek en de pedante plaaggeesten van de parallelle paarse plee-planeet is het achtste deel van de reeks avonturen van Kapitein Onderbroek. De boekenserie van Kapitein Onderbroek gaat over de jongens Sjors en Harold. Deze twee beste vrienden halen altijd kattenkwaad uit. Ze veranderen meneer Krupp, de gemeenste en knorrigste schooldirecteur, in Kapitein Onderbroek, die als een soort Superman allerlei heldendaden verricht.

In dit boek belanden Sjors en Harold in een omgekeerd parallel universum. Daar zijn zij en de superheld in onderbroek ineens de slechteriken en is meneer Krupp een held. En als ze het dan eindelijk lukt om weer terug te keren naar hun eigen wereld, nemen ze per ongeluk een stel slechteriken mee. Die moeten natuurlijk teruggestuurd worden, maar hoe?

Lees ook: Alles wat cool is aan haaien

Onderbroekenlol met Kapitein Onderbroek

Alleen de naam van de hoofdpersoon van deze leuke boekenserie staat al garant voor gegiegel en gelach. Een superheld in zijn onderbroek, dat is toch hilarisch? Dit kinderboek bevat een stevige kaft en is volledig in kleur. Niet alleen bevat iedere pagina illustraties, maar ook de achtergrond van iedere pagina is in kleur. Dit boek ziet er super aantrekkelijk uit. Geen bladzijde is hetzelfde.

Hoewel dit boek deel 8 is van een serie, kun je het prima los lezen. De zinnen zijn kort waardoor ze makkelijk te lezen zijn voor kinderen rond de acht jaar oud. Dit kinderboek zit vol fantasie, humor en gekkigheden, maar daar smullen mijn jongens juist van. Bovendien maakt de succesvolle Netflix-serie en film het extra leuk om de boeken van Kapitein Onderbroek te lezen.

Bestel Kapitein Onderbroek deel 8 eenvoudig via Bol.com

Kapitein Onderbroek en de pedante plaaggeesten van de parallelle paarse plee-planeet
Dav Rilkey
Uitgeverij De Fontein
ISBN 9789026156434 
januari 2022
€ 15,00

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo