Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Uit je dip gaan!

Het leven gaat in golfbewegingen. Soms voel je je goed, soms wat minder. Iedereen heeft wel eens een dip, een periode waarin je niet zo vrolijk en misschien somber bent. Je kunt veel doen om dips te voorkomen en om er weer uit te komen. Liesbeth Kamerling geeft in het boek ‘Uit je dip gaan‘ tip voor kleine veranderingen in je leefstijl die veel kunnen doen als het allemaal even niet zo lekker loopt.

Begrijpelijke en vooral bruikbare tips

Alleen bij het lezen van de inleiding krijg ik al een fijn gevoel van herkenning. Dit zorgt ervoor dat ik het boek binnen een mum van tijd uitlees. ‘Uit je dip gaan!‘ geeft me nieuwe inzichten, wijsheden en handvatten. Liesbeth Kamerling laat me op de meest vriendelijke manier naar mezelf kijken en geeft me begrijpelijke en vooral bruikbare tips. “Ik stel me soms voor dat ik een negatieve gedachte tegen een vriend uitspreek; dan realiseer je pas hoe heftig je jezelf kunt afsnauwen en de grond in praten.” Of “Kijk pas voor het eerst op je telefoon na je ontbijt, zodat je rustig wakker wordt in je eigen energie.

Deze en nog veel meer tips van Liesbeth Kamerling heeft ze verzameld uit haar eigen leven en die van mensen om haar heen. Ze stelt confronterende vragen om mezelf beter te leren kennen. Ik heb het boek van voor naar achteren gelezen, maar per toepasselijk hoofdstuk gaat ook prima. Alles lijkt aan bod te komen. Niet alleen verschillende soorten dips, maar bijvoorbeeld ook rouw en relatieproblemen.

Eerste hulp voor vastlopers

Uit je dip gaan! is een soort eerste hulp voor iedereen die even vastloopt. Het is een veelomvattend boek die ik binnen handbereik houd om er regelmatig even bij te pakken. Liesbeth Kamerling stelt zich open op en deelt eigen ervaringen wat het boek persoonlijk maakt. Ik vind het een heerlijk boek om te lezen en een bron voor inspiratie. Met dit boek ga ik zonder twijfel op weg naar een leven met minder dips.

Bestel het boek ‘Uit je dip gaan!’ eenvoudig via Bol.com

Uit je dip gaan!
Liesbeth Kamerling
Kosmos Uitgevers
ISBN 9789021587035
€ 20,99

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo