Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Spellen voor buiten

megableu spellen

Dit jaar pakt Megableu uit met buitenspellen voor het hele gezin. Wereld Speelplein, Kikker Hop en Beestenboule bezorgen jong en oud plezier! Dankzij het handige formaat van de speldoos met handvat, neem je de spellen overal mee naartoe. Bovendien wordt deze buitenserie aangevuld met de Koosh Comet en de Koosh Paddle set. Heerlijk om met zomers weer in de tuin te spelen of neem de spellen mee op reis, naar een BBQ met vrienden of een zomers tuinfeestje…

Buiten spelen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor kinderen. Dan denk je misschien in eerste instantie aan lichaamsbeweging, maar denk ook sociale vaardigheden, verbeelding en creativiteit. Bovendien is buiten spelen heel belangrijk voor gezonde ogen. De laatste jaren zijn steeds meer kinderen bijziend. Eerder schreef ik al over mijn zoontje met myopie. Buiten spelen is bij ons thuis dan ook dagelijkse kost.

Ontdek spellen van over de hele wereld!

Zijn de spelregels voor tikkertje overal hetzelfde? En ziet de hinkelbaan in Frankrijk er net zo uit als bij ons? Ontdek het met Wereld Speelplein! Met de 35 spelkaarten, stoepkrijt en knikkers ontdek en speel je spellen van over de hele wereld. Ga daarnaast ook op zoek naar elementen uit je omgeving zoals een tak, bal of sjaal. Zo kan je eindeloos blijven spelen en nieuwe spellen ontdekken. Megableu Wereld Speelplein doet kinderen culturen en gewoontes van over de hele wereld ontdekken. Word jij de ultieme spellenexpert?
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 3 of meer spelers

Kikker Hop

Maak jij de gekste kikkersprongen in dit hinkelspel? Met het spel Kikker Hop maak je een parcours van leliebladen. Op de leliebladen staan handen en voeten afgebeeld. Vervolgens spring je van rij naar rij en zorg je dat je juist landt. Bereik jij het einde? Het spel Kikker Hop stimuleert lenigheid, snelheid en coördinatie.
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 2 of meer spelers

Beestenboule

Beestenboule is een eerste petanque spel voor kinderen met beestige ballen. Een muis volgt zijn neusje naar een stukje kaas. Maar pas op! Een kat probeert de muis te vangen, maar wordt weggejaagd door een hond. En de hond… die wordt weggeduwd door een ezel. Kies je Beestenboule en gooi hem zo dicht mogelijk bij zijn doel. Elke bal heeft een unieke vorm en rolt en stuitert op zijn eigen manier! Zo combineer je handigheid met een snuifje geluk. Petanque met een twist is razend spannend!
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal spelers: 2 of meer spelers

Koosh Paddle Set

Speel alleen of tegen elkaar en zie hoe lang je de bal met de Koosh Paddle Set in de lucht kan houden! Koosh ballen zijn gemaakt van rubberen draden en zijn licht in gewicht. Hierdoor wordt de hand-oog coördinatie gestimuleerd omdat het gemakkelijker is om de bal met je racket te raken. De lichte materialen en veerkrachtige racket maken het makkelijk om de bal weg te slaan. Hoog of laag, dichtbij of ver weg, er zijn eindeloze manieren om te spelen met de Koosh Paddle Set.

Koosh Comet

Zwaai met z’n staart en laat hem los om hem ver te zien vliegen! De Koosh Comet is super makkelijk te gooien en te vangen. De geprinte sjaal geeft een mooi visueel effect, terwijl de comet door de lucht vliegt. Gooi de bal gewoon naar elkaar, of probeer hem te vangen bij de genummerde staart: hoe verder naar het einde, hoe meer punten je scoort! Koosh ballen zijn gemaakt van rubberen draden en zijn licht in gewicht. Met het gooien en vangen van de Koosh Comet wordt de hand-oog coördinatie gestimuleerd. Bovendien hebben de rubberen draden een unieke textuur, die helpt hij het ontwikkelen van tastzin en tastgevoel.

Nog meer spelenSHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo