Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fashion / Reviews

Skechers Slip-Ins

skechers

Als het zonnetje schijnt, wil ik het liefst zo snel mogelijk mijn schoenen aantrekken om naar buiten te gaan. De Skechers Ultra Flex 3.0 Slip-ins vind ik ideale instappers voor dagelijks gebruik. De naam van deze instappers zegt het eigenlijk al. Ze zijn zo ontworpen dat je voeten er gemakkelijk instappen. Je hoeft niet te bukken, geen gehannes met veters en je hoeft zelfs je handen niet te gebruiken. Je stapt in de schoenen en loopt weg! En als je ze eenmaal aanhebt, zitten ze zo lekker dat je ze eigenlijk niet meer uit wil doen. In deze blog vertel ik je meer over deze fijne comfortabele instapschoenen.

Leuke kleuren en mooie details

Ik ben een actief persoon. Ik wandel veel, stap dagelijks op de fiets voor een boodschap en ren regelmatig achter mijn jongens aan. Schoenen moeten dan ook vooral comfortabel en praktisch zijn. Niets zo vervelend als een knellende schoen als ik hurk of traploop. Maar eerlijk, het oog wil ook wat. De Slip-Ins van Skechers zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en met mooie details. Het is een sportieve, informele schoen die je op verschillende manieren kunt combineren. Zo draag ik ze ook graag met mijn favoriete jeans en top voor een casual look.

De Skechers Slip-Ins met panterprint op de hiel viel mij meteen op. Ik vind het altijd wel leuk als een schoen een opvallend detail heeft. De hak van de instappers is iets verhoogd. Aangezien ik niet zo lang ben, vind ik dat wel fijn. Het geeft me net een beetje extra hoogte zonder hakken te dragen. Op het model van de roze Skechers Slip-Ins zie je veters, maar je hoeft ze niet te strikken. Ze zijn voor de sier, want ook in dit exemplaar glip je makkelijk in.

Goede ondersteuning en demping

Het allerbelangrijkste is echter niet de look van de schoen, maar een goede pasvorm. Ik vind dat een voetbed moet zorgen voor een goede ondersteuning en demping. Het liefst is het zelfs een beetje zacht en verend. De instapschoenen van Skechers beschikken allemaal over een dempende Air-Cooled Memory Foam binnenzool en een comfort pillow in de hak. Misschien een beetje lastige woorden, maar het komt er op neer dat de zool je hiel ondersteund voor meer stabiliteit. Ik vind het voetbed in ieder geval meteen fijn en comfortabel aanvoelen.

De buitenzool van deze instappers is geschikt voor straten en lichte paden. Het zijn heerlijke schoenen van dagelijks gebruik. Boswandelingen, wandelen over zandpaden of langs beekjes raad ik je echter niet aan. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat de instappers vies worden, want ze zijn makkelijk schoon te maken. Je kunt ze gewoon in de wasmachine stoppen!

Instappen en weglopen

Van het begin af aan vind ik de instapschoenen van Skechers heel comfortabel. Ook als ik de schoenen de hele dag draag. Niet alleen thuis, maar ook naar mijn werk. Het bovenwerk van de schoenen is zacht, rekbaar en ademend. Het doet mij een beetje denken aan het comfort van sokken. De schoenen glijden gemakkelijk over je voeten en de pasvorm is goed. Als je je voet beweegt dan rekt de schoen mee maar ik voel wel voldoende steun. Wat ik ook helemaal super vind, is dat de Skechers Slip-Ins zijn gemaakt van 100% veganistische materialen. Met deze instapschoenen maak je dus ook een duurzame keuze!

Skechers Slip-Ins zijn te koop bij o.a. Plutosport

Fotografie: Byaimeemooiman

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo