Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Sjakie en Jopie op voorleesavontuur

Sjakie en Jopie zijn een fris, nieuw en vooral ondeugend kleuterduo. Jopie woont op nummer 1 en Sjakie op nummer 9, op de Van Tienenweg. 1 + 9 = 10 en ze zijn dan ook de beste vrienden! Sjakie heeft altijd minstens één pleister op zijn lichaam. Hij kan onhandig zijn, maar als er muziek klinkt, danst hij. Jopie herken je meteen. Als ze rent, is ze net een paardje. Ren, galop, ren, galop! Samen spelen ze dat ze een hondje zijn, zoeken ze kleine beestjes, maken ze ‘prut met peertjes’, zaaien ze aardbeienplantjes en nog veel meer…Met veel fantasie verkennen ze hun wereld.

Levendige verhalen

De verhaaltjes passen goed in de belevingswereld van kleuters. Het is herkenbaar voor ze. Zo spelen Sjakie en Jopie dat ze hondjes zijn en dat doen mijn jongens ook regelmatig. Samen kunnen ze grinniken van het lachen als ze over de grond kruipen. Sjakie en Jopie is een heerlijk voorleesboek over een bijzondere vriendschap. Het is een aanrader voor iedereen met jonge kinderen. De verhaaltjes zijn niet te kort, maar ook niet te lang. Het zijn leuke verhaaltjes met vrolijke illustraties om ’s avonds voor het slapen gaan te lezen.

Dit boek is ook als luisterboek verkrijgbaar. Luisterboeken zijn bij ons thuis ook enorm populair. Met de QR code aan de binnenkant van het boek kun je de volledige liedjes luisteren en meezingen.

Bestel Sjakie en Jopie eenvoudig via Kinderboeken.nl of Bol.com

Sjakie en Jopie
Kiki Jaski
Uitgeverij Leopold
ISBN 9789025881214
oktober 2021
€ 15,99

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo