Zoeken...
TOP
Boeken Kids

Samen klimaatverandering de baas

De wereld zit in de problemen en heeft superhelden zoals JIJ nodig om haar te helpen. Je hebt maar twee minuten nodig om klimaatverandering te bestrijden en het verschil te maken. Met het boek Samen klimaatverandering de baas ontdek je hoe jij een #2minutensuperheld wordt.

Klaar om een superheld te worden?

Het maakt niet uit hoe groot je bent, waar je woont en of je superkrachten hebt. De leuke #2minutenaanpak in de vorm van zestig ‘superheldenmissies,’ biedt kinderen vanaf een jaar of acht een eenvoudige manier om het verschil te maken. De missies zijn kort en goed uitvoerbaar, zoals doe de kraan dicht tijdens het tandenpoetsen of probeer met het hele gezin één dag geen vlees te eten.

Strijden voor het klimaat

Samen klimaatverandering de baas maakt belangrijke onderwerpen bespreekbaar voor kinderen. Mijn jongens zijn heel nieuwsgierig naar de wereld, het milieu en het klimaat. Met dit boek leren ze hoe ze zelf een steentje kunnen bijdragen om klimaatverandering te bestrijden. Het boek geeft op een begrijpelijke manier informatie over wat er met onze aarde gebeurt, wat we merken van klimaatverandering en wat klimaatverandering met de natuur doet. Het maakt niet uit wat je doet, als je maar iets doet. Iedereen kan helpen om onze aarde te beschermen. Wat is nou twee minuten? Bijna niets en toch kan het een verschil maken! De leuke en grappige illustraties maken het boek nog aantrekkelijker om te lezen.

Lees ook: Alles wat cool is aan haaien

Koop Samen klimaatverandering de baas bij je lokale boekhandel of via Bol.com

Samen klimaatverandering de baas
Martin Dorey
Uitgeverij De Fontein
EAN 9789026160479 
juli 2022
€ 15,00

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit