Zoeken...
TOP
Food Ontbijt Overig Tussendoortjes

Panash Bananenbrood Mix Kaneel

“Ik ruik pepernoten” roept mijn zoon als hij de trap afstormt. Grappig, want dat was precies mijn reactie toen ik de mix voor het Panash bananenbrood met kaneel aan het maken was. Nu het in de oven staat, ruikt het nog lekkerder. Met slechts enkele ingrediënten tover je binnen een mum van dit overheerlijke bananenbrood op tafel. Bananenbrood vind ik heerlijk als tussendoortje, makkelijk om mee te nemen onderweg, maar ik ontbijt er ook graag mee. Bovendien is het goed in te vriezen en zo heb je altijd wat in huis.

Dit bananenbrood heeft eigenlijk verder niets nodig, maar je kunt altijd experimenteren met extra’s die je lekker vindt, zoals noten, rozijnen of cranberries. Of besmeer een lekkere plak bananenbrood met pindakaas, chocoladepasta of appelstroop. Houd er rekening mee dat in de bakmix suiker zit, het bananenbrood is al zoet.

Ingrediënten

Voor het maken van dit heerlijke bananenbrood met kaneel heb je de volgende ingrediënten nodig:
1 blik Panash Bananenbrood Mix Kaneel
400 gr banaan
100 ml olie
4 eieren
evt. toppings naar keuze

Je kunt ook een vegan variant maken met soja melk en bakpoeder in plaats van ei.

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 170 graden. Prak de banaan fijn met een vork of met de staafmixer. Vervolgens mix je de eieren drie minuten met een staafmixer en voeg je daarna de olie toe. Mix nog een minuut of twee, voordat je de geprakte banaan toevoegt. Voeg als laatste de Panash Bananenbrood Mix Kaneel toe en meng alle ingrediënten rustig tot een glad beslag. Bekleed een cakevorm met bakpapier en schenk het beslag erin. Het bananenbrood is klaar in ongeveer 50 minuten. Eet smakelijk!

Vind andere lekkere en eenvoudige recepten onder Food

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit