Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews / Skaten / Sport

Powerslide SWELL

Met trots presenteer ik mijn nieuwste aanwinst. Shockingly beautiful en extremely fun tot skate! Het was voor mij liefde op het eerste gezicht toen ik deze neon roze Powerslide SWELL inline-skates voor het eerst zag. Ik ben dol op skaten én roze, PINKTASTIC toch? Skaten is niet voor niets een populaire keuze om in beweging te blijven. Het is niet alleen een leuke manier om te bewegen, maar het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Een rondje skaten is een fijne manier om je hoofd leeg te maken en alle drukte van de dag even te vergeten. Door regelmatig te skaten, verbeter je je conditie én spierkracht.

Strak design

Net als bij andere sporten geldt ook bij inline skaten dat goed materiaal je workout ten goede komt. Om het maximale uit mijn workout te halen, koos ik dit seizoen voor de Powerslide SWELL. Deze inline-skate is speciaal ontworpen voor een intensieve fitness training en voorzien van een strak design en toffe kleuren. Natuurlijk koos ik voor de super opvallende knalroze skates. Maar zonder dollen, niet alleen vanwege de kleur.

Comfort en control

De Powerslide SWELL is gewatteerd, ademend en licht, maar biedt toch voldoende steun. De schoen van de skate is gemaakt voor zoveel mogelijk steun. Met drie verschillende sluitingen (veters, klittenband en een buckle strap) kun je ze lekker strak om je voeten binden. Tegenwoordig hebben de populairste inline-skates drie grote wielen. De 100 mm wielen zorgen ervoor dat je snel vaart kunt maken en dit langere tijd kunt vasthouden. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee: minder trilling op slecht wegdek, ze gaan langer mee, rijden soepeler en je rolt langer na een afzet. Je kunt simpelweg sneller skaten. Eerder had ik skates met vier wielen, maar na één tochtje op de skates met drie wielen wilde ik niet anders meer.

Keep on rollin’

Van mij mag het voorjaarszonnetje tevoorschijn komen, want ik sta te popelen om kilometers te maken. Het is zo heerlijk om met skates over het asfalt te rollen. Natuurlijk ga ik nooit onbeschermd op pad. Ik draag altijd pols-, elleboog-, kniebeschermers en een helm. De ene keer skate ik een ontspannen rondje met een vriendin, terwijl we gezellig bijkletsen, een andere keer daag ik mezelf uit op snelheid. Skaten kun je in je eigen tempo doen op elk moment van de dag. Het is bovendien ook nog eens een stuk minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen.

Lees ook: Fitness skating

Fotografie: FEMS Fotografie

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo