Zoeken...
TOP
Boeken Reviews

Astrologie kleurboek

Kleur je een weg door de kosmos met deze prachtige, gedetailleerde kleurplaten van Ana Jarén. Al duizenden jaren kijken mensen gefascineerd naar de nachtelijke sterrenhemel en de hemellichamen die daartoe behoren. In het Astrologie kleurboek vind je op elke pagina horoscoopsymbolen vanuit de hele wereld. Niet alleen Westerse astrologie, maar ook Chinese, Egyptische, Vedische en Keltische horoscoopsymbolen.

Sterrenbeelden en andere symbolen

Het Astrologie kleurboek bevat 46 prachtige platen om te verfraaien en tekst die uitleg geeft over het symbool in de illustratie. Wist je bijvoorbeeld dat er niet 12, maar 88 stralende sterrenbeelden aan de hemel zijn? Mijn sterrenbeeld is Waterman. Waterman staat voor levenskracht, voeding en reinigend water dat het verleden wegspoelt om een nieuwe start te maken. Mensen die zijn geboren onder dit luchtteken zijn gericht op de toekomst en hun ontwikkeling, zowel spiritueel als intellectueel.

Lees ook: Wereld vol wonderen

Creatieve uitlaatklep

Kleuren vind ik niet alleen een fijn tijdverdrijf, maar ook een heerlijk kalmeringsmiddel tegen angstgevoelens. Het dwingt me om taakgericht bezig te zijn en laat de continue gedachtestroom in mijn hoofd verdwijnen. Ik concentreer me dan op binnen de lijntjes kleuren, het kiezen van kleuren, het herkennen van patronen en het vergelijken van vormen en wordt hierdoor volledig in beslag genomen. Een sterk verband tussen angstgevoelens en creativiteit blijkt ook uit diverse wetenschappelijke onderzoeken. Creatieve expressie zorgt ervoor dat je hersenen worden overspoeld met dopamine, een hormoon dat je een goed gevoel geeft. Waar wacht je nog op? Pak gauw je kleurpotloden erbij, maak de mooiste kleurplaten en kom meer te weten over sterrenbeelden en horoscopen.

Bestel het Astrologie kleurboek eenvoudig via Bol.com

Astrologie kleurboek
Ana Jarén
MUS BBNC uitgevers
EAN 9789045326573
februari 2022
€ 15,99

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit