Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Schoencadeautjes

De kruidnoten liggen al in de winkels. Nog even en we vieren de intocht van Sinterklaas. Mijn jongens kunnen natuurlijk niet wachten om hun schoen te zetten. Voor veel kinderen is het zetten van de schoen een spannend moment. Zo ook voor mijn kinderen. Voor mijn jongens van zeven en zes jaar is het misschien wel de laatste keer dat ze geloven in de man met de witte baard. We maken er dus een extra groot feest van. Dat hoeft niet te betekenen dat een schoencadeautje heel groot of duur hoeft te zijn. Bij Koppen Speelgoed vond ik leuke schoencadeautjes voor ieder budget. In deze blog vertel ik je meer.

Uitgraafset dino of piraat

Zonder twijfel zal deze leuke uitgraafset goed in de smaak vallen bij mijn jongens. Als heuse archeologen zullen ze met plezier graven totdat ze de schatten hebben. In het setje zit alles om meteen aan de slag te gaan.

Lanceerbare auto

Kun je ooit genoeg auto’s hebben? Als het aan mijn jongens ligt niet. En deze auto’s kun je af laten schieten. Hoe stoer is dat? Open de bek van de haai of dino en schuif de auto erin totdat hij klikt. Als je dan de kop naar beneden duwt, wordt de auto gelanceerd! Ik ben nu al benieuwd naar de blije koppies van mijn jongens als ze dit cadeau uitpakken. Ze kunnen hier ’s ochtends meteen lekker mee spelen. Wat mij betreft een ideaal als schoencadeautjes.

Lees ook: Speelgoed voor onderweg en op vakantie

Stenen schilderen

Deze doos bevat zes kleuren verf, vijf stenen, een penseel, lijm en grappige wiebeloogjes. Kinderen kunnen er hun eigen creaties van maken, zoals kleine beestjes. Na het schilderen is het ook leuk om de stenen buiten te verstoppen en te zoeken met elkaar of om de stenen ergens neer te leggen om een eerlijke vinder blij te maken.

Diabolo

Het ziet er zo makkelijk uit, maar je hebt toch een klein beetje oefening nodig om het onder de knie te krijgen. Met deze leuke diabolo’s kunnen mijn jongens leren jongleren. Het is een sport om dit zo lang mogelijk vol te houden. Als je de basis onder de knie hebt, dan kun je er waanzinnig veel trucjes mee doen.

Spelletjes

Van kaartspellen tot bordspellen en van puzzels tot dobbelspellen. Mijn kinderen zijn gek op spelletjes en hiermee kunnen ze direct spelen. Koppen Speelgoed biedt een groot scala aan spelletjes, zoals een dobbelspel met wilde dieren, geschikt om te spelen met kinderen vanaf drie jaar. De spelregels staan achterop het scoreblok. In de speldoos zit een scoreblok van 50 vellen en vijf gekleurde dobbelstenen met dierfiguren. Met de SQula spelling kunnen kinderen woorden compleet maken door de juiste letterkaarten neer te leggen. Spelletjes zijn leuke schoencadeautjes, omdat kinderen er meteen samen mee kunnen spelen.

Bovenstaande tips zijn slechts een kleine selectie uit het uitgebreide assortiment van Koppen Speelgoed. In de webshop vind je alles wat je nodig hebt om van Sinterklaas een mooi feest te maken. Neem een kijkje in de Sintcatalogus en vergeet vooral ook niet om meteen inpakpapier, stickers en andere Sinterklaas items mee te bestellen.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo