Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Lunch / Ontbijt / Overig / Tussendoortjes

Panash Bananenbrood Mix Cacao

In de keuken verspreid zich een heerlijke geur als dit bananenbrood met o.a. Panash Bananenbrood Mix Cacao in de oven staat. Met slechts enkele ingrediënten kun je aan de slag en binnen een mum van tijd tover je dit overheerlijke bananenbrood op tafel. Bananenbrood vind ik heerlijk als tussendoortje, makkelijk om mee te nemen onderweg, maar ik ontbijt er ook graag mee. Bovendien is het goed in te vriezen en zo heb je altijd wat in huis.

Dit bananenbrood heeft eigenlijk verder niets nodig, maar je kunt altijd experimenteren met extra’s die je lekker vindt, zoals noten, rozijnen of cranberries. Of besmeer een lekkere plak bananenbrood met pindakaas (hieronder op de foto salty caramel (Foodspring) of chocoladepasta. Houd er rekening mee dat in de bakmix suiker zit, het bananenbrood is al zoet.

Ingrediënten

Voor het maken van dit heerlijke bananenbrood heb je de volgende ingrediënten nodig:
1 blik Panash Bananenbrood Mix Cacao
300 gr banaan
100 ml olie
3 eieren
optioneel: een handje walnoten/pecannoten

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 170 graden. Prak de banaan fijn met een vork of met de staafmixer. Vervolgens mix je de eieren drie minuten met een staafmixer en voeg je daarna de olie toe. Mix nog een minuut of twee, voordat je de geprakte banaan toevoegt. Voeg als laatste de Panash Bananenbrood Mix Cacao toe en meng alle ingrediënten rustig tot een glad beslag. Bekleed een cakevorm met bakpapier en schenk het beslag erin. Het bananenbrood is klaar in ongeveer 40 minuten. Eet smakelijk!

Vind andere lekkere en eenvoudige recepten onder Food

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo