Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Reviews

OPI My Me Era

OPI nagellak

Mintgroen, fluorescerend roze, knalrood of fel geel. Niets is meer te gek. Tegenwoordig zie je veel kleur op de nagels en hoewel ik zelf vaak voor glans of roze kies, durf ik steeds meer te experimenteren met verschillende kleuren. De nieuwe zomercollectie van OPI vind ik dan ook te gek. Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode. Daarnaast verschijnen er meerdere limited edition collecties per jaar; zoals een kerstcollectie en een speciale zomercollectie.

De kracht van kleur

Jaren geleden liet mijn moeder mij kennis maken met de nagellak van OPI. Sindsdien ben ik fan. In eerste instantie vanwege de kwaliteit van de nagellak. Ik ben namelijk geen meesterlakker, maar met OPI glanzen mijn nagels als nooit tevoren. De lak is eenvoudig aan te brengen en snel droog. Maar je kunt ook kiezen uit alle kleuren van de regenboog. De nieuwe zomercollectie brengt gewaagde nieuwe kleuren waar je ongetwijfeld een statement mee maakt.

More is more als het op kleur aankomt

Voor een vrolijke expressie vallen de speelse en edgy tinten op in de nieuwe collectie, zoals pittig roze, dieppaars en levendig oranje (My Me Era, I Can Buy Myself Violets, Feelin’ Fire). Aardse tinten brengen balans in de collectie en bieden kleuren die ook een gevoel van kalmte en mystiek uitstralen. Deze omvatten dieprood, opvallend blauw en weelderig groen (You’ve Been RED, Dream Come Blue, Pricele$$).

Als het op kleur aankomt, more is more. Bij OPI streven we naar maximale expressie en met nieuwe kleuren in de collectie is er geen limiet aan het uiten van je individualiteit“, zegt OPI medeoprichter en merkambassadeur Suzi Weiss-Fischmann. De hero tint My Me Era is een levendige felroze koraal gecombineerd met rode en gele accenten. De OPI My Me Era 2024 Zomercollectie zet jou in de schijnwerpers en viert dat jij jezelf bent met een uitgebreid kleuren palet.

Lees meer over Beauty en Wellness

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo