Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Ontwerp je perfecte trouwkaart

trouwkaart huwelijkskaart

De populaire maanden om te trouwen zijn weer aangebroken. Veel bruidsparen trouwen in mei vanwege het weer dat vaak goed is en het valt buiten de vakantieperiodes. Ook ik trouwde in mei, maar mijn eigen bruiloft is alweer tien jaar geleden. Deze maand vier ik mijn jubileum en blik ik terug op één van de mooiste dagen uit mijn leven. De organisatie van mijn trouwdag vond ik geweldig en specifiek het ontwerpen van een unieke uitnodiging voor de bruiloft. Met de uitnodiging geef je jouw gasten een eerste indruk van hoe de trouwdag zal verlopen.

Een kaartje sturen is een feestje

Zodra de datum van ons huwelijk bekend was, stuurden we onze genodigden een save the date kaart. Het is niet verplicht, maar wel handig. Het is een vooraankondiging zodat je genodigden ruim op tijd weten welke datum ze moeten vrijhouden in hun agenda’s. Het doel is natuurlijk dat je al je dierbare mensen om je heen hebt op jouw trouwdag.

Ik vond het belangrijk dat de kaarten perfect bij ons zouden passen. Daarom heb ik zowel de save the date kaarten als de uitnodigingen zelf ontworpen. Het thema van onze bruiloft lieten we terugkomen op de kaart, zodat de gasten alvast een beetje sfeer konden proeven.

De perfecte trouwkaart ontwerp je zelf

Ben je niet zo creatief of heb je geen idee waar je moet beginnen met het ontwerpen van je eigen trouwkaart? No worries, want dit hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Sterker nog, Kaartje2go maakt het je super makkelijk door trouwkaarten in veel verschillende stijlen aan te bieden. Uit een enorme galerij kaarten, die voldoen aan de laatste trends, kun je een kaart kiezen die jou aanspreekt. Vervolgens kun je deze kaart op allerlei manieren aanpassen tot jouw perfecte kaart!

Een luxe kaart met leuke extra’s

Pas de tekst aan, kleur of voeg foto’s toe. Bijna alle elementen op zo’n kaart zijn te verplaatsen, te verwijderen of in te kleuren. Naast de mogelijkheid om de kaart te ontwerpen naar jouw smaak kun je je kaartje lekker luxe maken met leuke extra’s. Een mooie papiersoort en een gekleurde envelop vallen meteen op en maakt je kaartje helemaal af. En de enveloppen vallen meteen op met bijpassende sluitzegels en adresstickers.

Kies wat jij handig vindt

Voordat je een groot aantal trouwkaarten bestelt, raad ik je aan om gebruik te maken van de mogelijkheid om een gratis proefdruk te bestellen. Zo kun je nog een laatste check doen op de papiersoort en opmaak. En weet je zeker dat de kaart perfect is. Vervolgens kun je de kaarten als pakketje bij jouw thuis laten bezorgen of de kaarten rechtstreeks naar de ontvangers sturen. Kies vooral wat jij handig vindt. De trouwkaart is het eerste wat je gasten van de bruiloft gaan zien, dus eigenlijk begint hiermee al het feest!

Lees ook: De bruidsjurk van mijn dromen

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo