Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Blog Brains

laptop

Twee jaar geleden begon ik mijn persoonlijke zoektocht naar een gezonder en gelukkiger leven te delen op social media. Nooit had ik kunnen bedenken dat mijn passie zou uitgroeien tot een platform waarbij ik anderen dagelijks mag inspireren om alles uit het leven te halen. Laat staan dat ik hier ook nog geld mee zou verdienen.

Stok achter de deur

Hoe ben je social influencer geworden? Mijn nichtje vindt het reuze interessant dat haar tante actief is op social media. Zelf zeg ik liever dat ik content maak en (persoonlijke) blogs schrijf. Dit heb ik niet van de ene op de andere dag besloten. Ik wist zelfs niet eens hoe Instagram werkte en moest via Google uitvogelen hoe het zat met likes en tags. Ik begon Engelstalig, omdat ik het nogal spannend vond om met mijn foto’s viral te gaan. Je geeft jezelf toch een soort van bloot. Voor mij bleek het echter een goede stok achter de deur om mijn leefstijl te veranderen. Social media vind ik één van de leukste manieren om andere mensen te bereiken en mijn passie te delen. Ik krijg er ontzettend veel energie van.

Regelmatig kreeg ik de vraag om mijn teksten in het Nederlands te plaatsen en of ik een website had. Dat zette me aan het denken. Als kind schreef ik al boekwerken van verhalen. Schrijven heb ik altijd leuk gevonden. Het maken van Engelstalige content kostte me veel tijd, omdat ik regelmatig moest zoeken naar de juiste vertaling. Meteen ging ik over op de Nederlandse taal en werd mijn eigen website een feit. Ik besloot de sprong te wagen. Wat heb ik immers te verliezen?

Wie schrijft, die blijft

Mijn website is mijn eigen platform met eigen geschreven artikelen. Het is mijn plekje op het internet en een perfect medium om mijn kennis en ervaringen met anderen te delen. Zo geef ik een inkijkje in mijn persoonlijke leven, deel ik recepten, deel ik mijn boekreviews. Regelmatig ga ik op avontuur in de natuur en bezoek ik leuke hotspots. Alles komt aan bod. Mijn blog bleef niet onopgemerkt. Familie en vrienden vroegen mij of ik er geen geld mee zou kunnen verdienen.

Ik blog naast mijn drukke gezinsleven en parttime job, omdat ik het leuk vind. Het was niet mijn bedoeling, maar natuurlijk is het interessant om extra geld te verdienen. Ik besloot om me in te schrijven bij Blog Brains, een succesvol marketingbureau. Wat mij direct aansprak aan Blog Brains is dat je zelf kiest voor welke opdrachten je graag wilt schrijven en welke samenwerkingen je aangaat. Bovendien bepaal je zelf de insteek van je blogartikel. Zo blijf ik de baas over mijn eigen blog.

Blogger gezocht! Regelmatig ontvang ik een e-mail van Blog Brains met gerichte opdrachten op basis van de door mij opgegeven categorieën. Het is een uitnodiging, maar je bent nergens toe verplicht. Mocht je een keer geen tijd hebben om een artikel te schrijven dan is dat geen probleem. De omschrijvingen van de opdrachten zijn heel duidelijk, waarbij je veel creatieve vrijheid krijgt. De communicatie is persoonlijk, verloopt soepel en snel. Blog Brains werkt met vaste bloglevels en tarieven, zo weet ik precies wat ik ga verdienen en hoef ik niet te onderhandelen. Dat scheelt me veel tijd en energie. Zo heerlijk dat Blog Brains het zo heeft georganiseerd, dat ik me volledig kan richten op wat ik leuk vind: schrijven.

Op eigen kracht veranderde ik van couch potato naar fitmom. Lees hier mijn verhaal. Volg je me al op Instagram? Ik geef je elke dag een inkijkje in mijn persoonlijke leven.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo