Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids

Stop met pleasen, leef je eigen leven

Met de Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids daagt Glennon Doyle je uit om, aan de hand van de lessen uit het boek Ongetemd leven, verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven en je eigen geluk. Ongetemd leven vond ik een prachtig boek dat liet me schaterlachen, maar ook huilen. Als vervolg op de bestseller Ongetemd leven leert Glennon Doyle je in deze interactieve gids hoe je daadwerkelijk kunt stoppen met voldoen aan de verwachtingen die anderen van jou hebben.

Eigen verantwoordelijkheid

De Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids staat vol oefeningen, citaten, illustraties en meditatieve intermezzo’s om aan de slag te gaan met je allermooiste leven. Met deze gids ga je je eigen innerlijke stem herontdekken. Met confronterende vragen wordt je uitgenodigd om na te denken en jezelf diep in de ogen te kijken. Waar sta je nu in het leven? Heb je dat zelf gewild? Wat komt uit jezelf en wat is opgelegd? Doe je dingen omdat je omgeving hierom vraagt of omdat je het zelf wilt?

Lees ook: Ongetemd leven

Je allermooiste leven

Ik ben ervan overtuigd dat de Ongetemd leven Zelfbevrijdingsgids voor iedereen een handvat kan zijn om een mooiere versie van jezelf te worden. Het boek Ongetemd leven is prachtig om te lezen, maar gaat vooral over het eigen proces van de schrijfster. Met deze gids word je zelf aan het werk gezet om vrij, onbezonnen en krachtig te leven waarin je weet wie je bent en waar je voor staat. Om je alleen nog meer te richten op de dingen die er voor jou écht toe doen. Om je leven te leiden zonder toestemming te vragen of uitleg te geven. Deze gids geeft je oefeningen om voor jezelf te kiezen en de verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven en geluk.

Bestel ‘Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids’ eenvoudig via Bol.com

Ongetemd leven zelfbevrijdingsgids
Glennon Doyle
Kosmos Uitgevers
ISBN: 9789021596563
Februari 2022
€20,-

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo