Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids / Reviews

Ondertussen op aarde

ondertussen op aarde

In het boek Ondertussen op aarde neemt een vader zijn twee ruziënde kinderen mee op een spannend buitenaards avontuur in de ruimte. Hij nodigt zijn kinderen uit om terug te kijken op de aarde en de conflicten die sinds het begin der tijden hebben plaatsgevonden. Oliver Jeffers verbindt een korte geschiedenis van de wereld met informatie over de ruimte.

Een unieke kijk op het leven op aarde

De vader en zijn kinderen komen eerst aan bij de maan en gaan daarna door Venus. Iedere keer wordt de geschiedenis in gedoken om te zien hoe de mensheid vocht voor ruimte en land. Ondertussen op aarde geeft een unieke kijk op het leven op onze planeet aarde. Oliver Jeffers laat op subtiele wijze zien dat onze plaats in de tijd en ruimte maar betrekkelijk is en dat ‘het verschil maken’ op kleine schaal begint. Dit doet hij met wetenswaardige feiten, humor en prachtige illustraties.

Waarom vechten?

Eerdere boeken van Oliver Jeffers, zoals Samen gaan bouwen en Gevonden, vond ik geweldig. Ook dit boek is een kunstwerk. Het onderwerp lijkt misschien wat zwaar, maar wel belangrijk. Als ouder ben je misschien geneigd om dit onderwerp niet met kinderen te bespreken, omdat je ze al die ellende wilt besparen. Maar misschien moeten we er juist samen over lezen en praten.

Ondertussen op aarde | Oliver Jeffers | Uitgeverij De Fontein | EAN 9789026164699

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo