Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Cultuur en Media / Reviews

NINJA TURTLES: TOTALE CHAOS

ninja turtles totale chaos

NINJA TURTLES: TOTALE CHAOS draait vanaf 9 augustus a.s. alleen in de bioscoop

Tijdens de vakantieperiode kunnen we genieten van de heldhaftige acties van de Ninja Turtles. De Ninja Turtles zijn fictieve figuren die de hoofdrol spelen in stripverhalen, tekenfilms, speelfilms, televisieseries en computerspellen. De vier schildpadden zijn zeer bedreven in ninja vechtkunst en allemaal vernoemd naar een Italiaanse renaissancekunstenaar. Ze hebben ieder hun eigen talenten, maar een ding gemeen: hun liefde voor pizza.

De Ninja Turtles strijden tegen mysterieuze misdaad

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. In de film Ninja Turtles: Totale Chaos gaan ze met behulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie. En dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze dan een mutantenleger achter zich aan krijgen.

In de Nederlandse versie hoor je stemmen van Ridder van Kooten (Leonardo), Igmar Felicia (Michelangelo), Siyabonga Tromp (Donatello), Sil van der Zwan (Raphael), Danique Graanoogst (April O’Neill), Maurits Delchot (Superfly), Jeroen Woe (Splinter), Maarten Heijmans (Bebop), Jörgen Raymann (Stockman) en Denise Aznam (Wingnut). De originele stemmencast bestaat uit Micah Abbey, Shamon Brown, Jr., Hannibal Buress, Rose Byrne, Nicolas Cantu, John Cena, Jackie Chan, Ice Cube, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Giancarlo Esposito, Post Malone, Brady Noon, Seth Rogen, Paul Rudd en Maya Rudolph.

Volg je mij al op Instagram?

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo