Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Reviews

TEI System behandeling

tei system

Strak in je vel terwijl je Netflix kijkt? Het klinkt misschien te mooi om waar te zien, maar dan heb je vast nog niet over TEI system gehoord. De TEI is een figuurcorrectie die een combinatie van elektrostimulatie en infraroodwarmte biedt. De behandeling kun je vergelijken met passief sporten. In deze blog vertel ik je meer over deze behandeling.

Wat is TEI System?

TEI System combineert infrarood met elektrostimulatie waardoor vetcellen én spieren tegelijkertijd worden gestimuleerd. Door de infraroodwarmte worden vetcellen zachter en de vetten daarin vloeibaar. De elektrostimulatie zorgt er vervolgens voor dat deze vetten meteen verbrand en afgevoerd worden. De TEI is inzetbaar voor figuurcorrectie, maar ook klachten kunnen behandeld worden, zoals het verminderen van cellulitis, het oplossen van plaatselijke vetophopingen, versteviging van de huid en spieropbouw na zwangerschap of wanneer je veel bent afgevallen. Ook (chronische) pijnklachten in spieren en gewrichten kunnen worden behandeld met TEI System.

Zo wordt het ook gebruikt door sporters die tijdens een blessure in shape willen blijven of juist extra snel willen revalideren zonder hun lichaam te hoeven belasten. Elektrostimulatie versterkt het bindweefsel, waardoor de huid er strakker uitziet en steviger aanvoelt. Ook biedt de TEI masserende en ontspannende programma’s voor wanneer je meer behoefte hebt aan ontspanning van de spieren of verlichting van pijnklachten.

Je sport, terwijl je er niks voor hoeft te doen

Een TEI behandeling kun je vergelijken met sporten, maar dan passief. Je hoeft je namelijk niet in te spannen. Geen squats of push-ups, maar je ligt ontspannen op een behandelbank, terwijl je een muziekje luistert of Netflix kijkt. Twee behandelingen per week is vergelijkbaar met drie keer anderhalf uur intensief sporten! 

Voor een maximaal resultaat is het nodig om de TEI behandelingen eerst op te bouwen en vervolgens de resultaten te onderhouden. Je kunt het vergelijken met sporten waarbij je ook eerst je conditie moet opbouwen. De opbouw van een volledige behandeling ziet er als volgt uit:

  • Vijf weken twee behandelingen per week
  • Daarna 10 weken lang één keer per week
  • Vervolgens één keer per maand onderhoud

Het TEI apparaat behandelt op verschillende zones tegelijk. Per zone is een passende aanpak mogelijk, bijvoorbeeld een andere intensiviteit voor je benen dan voor je armen. De TEI kent maar liefst 21 verschillende programma’s om de behandeling helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Een TEI behandeling vindt plaats zonder bovenkleding. In je ondergoed neem je plaats op de behandelbank en worden de matten op de gewenste plekken bevestigd, bijvoorbeeld om je bovenbenen, buik en armen. TEI System is een full body behandeling en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Bij de meeste programma’s zul je flink gaan zweten. Na afloop kun je je afdrogen met een handdoek en weer aankleden.

De voordelen op een rijtje

Alleen vet verwijderen is niet voldoende. Niemand wil toch een losse, slappe huid overhouden? Daarom is het behandelplan met de TEI gericht op vetverbranding én spieropbouw. De behandeling is geheel pijnloos en de kans op blessures is nihil. Je spieren worden versterkt zonder belasting van de pezen en gewrichten.

Wil jij graag kennismaken met de TEI voor slechts €33,- per behandeling?*
Maak dan snel een afspraak bij Vida Vitaal voor jouw eerste behandeling.
* Deze aanbiedingsprijs is van toepassing bij een kennismakingskuur van drie behandelingen

Afbeeldingen: Easy Aesthetics

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo