Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Ontbijt

Maak een feestje van je ontbijt

Voor pannenkoeken mag je mij altijd wakker maken. Pannenkoeken vind ik heerlijk als ontbijt, lunch, avondeten en zelfs tussendoor. Pannenkoeken zijn altijd een feestje! Mijn favoriete recept voor heerlijke en gezonde pannenkoeken is super makkelijk. Met de pannenkoekenplaat van DOMO tover jij met gemak elke dag een stapel pannenkoeken op tafel. Door een feestje van mijn maaltijden te maken, ben ik bewuster van wat en hoeveel ik eet. Ook ben ik langer verzadigd en grijp ik minder snel naar tussendoortjes. Ik besteed tijd aan de opmaak van de gerechten en eet in rust. Zo probeer ik met aandacht te eten en meer te genieten.

Elke dag pannenkoeken dag

Je hoeft maar een minimale hoeveelheid plantaardige olie te gebruiken dankzij de anti aanbaklaag op de pannenkoekenplaat. Ook verdeel je het beslag makkelijk met de bijgeleverde houten spatel voor perfect resultaat. Het bakken gaat super snel en het mislukken van je pannenkoek is bijna onmogelijk! Het apparaat is super gebruiksvriendelijk. De plaat wordt wel warm dus let op met (kleine) kinderen.

Voor het bakken op de DOMO pannenkoekenplaat kun je kiezen uit twee afneembare bakplaten: een grote plaat en een plaat geschikt voor vijf kleine pannenkoekjes. Ik kies vaak voor de kleine pannenkoekjes, omdat ik dat er leuker uit vind zien. Het oog wil ook wat toch? Ideaal vind ik dat je met deze pannenkoeken eindeloos kunt variëren met fruit. Zo is geen dag hetzelfde en kan het elke dag pannenkoeken dag zijn!

Lees ook: Brood bakken

Ingrediënten

Voor het maken van een heerlijk ontbijt met vijf kleine pannenkoekjes heb je de volgende ingrediënten nodig:
een banaan
twee eieren
handje havermout
evt. suikervervanger en kaneel
topping: naar keuze. De topping van deze pannenkoekjes bestaat uit frambozen, eetbare bloemen en skinnysaus salty caramel en witte chocolade van Cleanfoods.

De ingrediënten mix je met een staafmixer tot een glad beslag. Voor het insmeren van de DOMO pannenkoekenplaat heb ik een paar druppels olijfolie gebruikt, die ik vervolgens heb uitgesmeerd met een kwastje. De plaat warmt snel op (niveau 3) dus je kunt vrijwel meteen beginnen met bakken. Met de bijgeleverde houten spatel draai je de pannenkoeken om wanneer je luchtbelletjes ziet ontstaan aan de bovenkant van het beslag. Draai de pannenkoekjes om en laat ze nog even goudbruin bakken. Voeg de toppings toe en geniet van je heerlijke maaltijd!

Bestel de DOMO pannenkoekenplaat eenvoudig via Bol.com

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo