Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Dikke pret met een LoLibird op je schouder

VTech Lolibird

Mijn jongens vragen bijna iedere dag om een huisdier. Ik snap het wel, ze zoeken naar een vriendje en een maatje waarmee ze de grappigste avonturen kunnen beleven. Ik zie zeker de voordelen van het opgroeien met een huisdier, maar helaas laten mijn allergieën het niet toe. Gelukkig zijn er de LoLibirds van VTech! Deze superlieve schoudervriendjes luisteren altijd, kwekken je na en zijn altijd goed gemutst.

Een schattig vogeltje die jou napraat

Ah, wat schattig!’ Mijn jongens zijn meteen verkocht als ze allebei een Lolibird uit de verpakking halen. De twinkelende oogjes die van kleur kunnen veranderen vallen meteen op. Dit kleine, knuffelige vogeltje praat als de beste. LoLibirds hebben een ingebouwde microfoon en herhalen alles wat je zegt op een grappige manier. Mijn jongens zeggen de gekste dingen voor en hebben samen de grootste lol met hun nieuwe schoudermaatjes.

Lachen, zingen en spelen met Lolibird

LoLibird reageert niet alleen op je stem, maar zingt ook als je haar ondersteboven draait of beweegt. De bewegingssensor herkent wanneer je het vogeltje beweegt of ondersteboven houdt en geeft grappige reacties! En als je haar vleugels vasthoudt, dan speelt ze een liedje. Vliegen doet de Lolibird niet. Met het meegeleverde magnetisch plaatje blijft je maatje perfect op de schouder zitten. Zo kan het trouwe vriendje ook gewoon mee op pad, op visite en vakantie.

LoLibirds zijn gemaakt voor rakkers van 4 tot 10 jaar en zijn leverbaar in roze, blauw en wit. Zo is er voor iedereen een favoriet beste vriendje in een leuk kleurtje. VTech biedt educatief speelgoed voor kinderen en ik heb mij nog nooit zorgen hoeven maken over de kwaliteit. De Lolibirds zijn hier geen uitzondering op.

Meer VTech

VTech Kidi Super Sound Karaokeset
Een gigantisch universum om te ontdekken
VTech Magic Lights 3D

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo