Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

LEGO® Supernatuur

Ontdek onze verbazingwekkende natuur met jouw LEGO® steentjes! 

Wist jij dat er planten bestaan die insecten eten? En zoogdieren die kunnen vliegen? Het boek LEGO® Supernatuur neemt je mee op avontuur langs de wonderen van de natuur. Je leert alles over de gave planten en dieren waarmee we onze planeet delen. En het beste van alles: met de bijgeleverde steentjes kun je vier verschillende LEGO® mini-bouwwerken maken!

De wonderen van de natuur

‘Wat is dat voor tof boek?’ Mijn jongens zijn niet de enige LEGO® fans in huis. Ook mijn man bouwt regelmatig met de populaire steentjes. Meteen bladert hij in het boek, terwijl mijn jongens enthousiast vertellen wat ze al hebben gebouwd. Het is meteen duidelijk dat dit boek zowel jong als oud inspireert tot het maken van prachtige bouwwerken. Extra leuk is natuurlijk dat het boek inclusief steentjes is om zelf vier bouwwerken te maken: een hommel, clownvis, cactus en bloem. Daar zijn we dan ook direct mee begonnen. De bouwinstructies zijn stapsgewijs en mijn zoons van vijf en zes jaar hebben de bouwwerkjes zelfstandig gemaakt.

Laat je fantasie prikkelen

‘Wat zullen we nu bouwen?’ In het boek staan mooie voorbeelden van flora en fauna om met LEGO® te maken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, zoals zoogdieren, vogels, insecten, vissen, bomen en planten. Bij het nabouwen van deze voorbeelden kunnen mijn jongens wel wat hulp gebruiken. En dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg. Ik geniet er juist van om samen met mijn kinderen te spelen met LEGO. En na al die ninja’s en polities vind ik het thema natuur fantastisch.

Het boek Supernatuur zit ook boordevol tips, zoals welke steentjes je het beste kunt gebruiken. De jongens doen veel ideeën op. Dit boek heeft hun fantasie geprikkeld. ‘Kijk mama, er zit een ballon vast in een boom.’ ‘Ik ga een jungle maken.’ Niet alle steentjes die voorkomen in het boek hebben we thuis, maar ook hier gebruiken we gewoon onze fantasie en dan komen we een heel eind. Ik denk er ook aan, dat het misschien een leuk uitje is om naar een LEGO winkel te gaan en de steentjes uit te zoeken die we nodig hebben.

Bouw erop los met LEGO® Supernatuur!

LEGO Supernatuur is een leuk boek om telkens weer te bekijken. Mijn jongens pakken het boek ook regelmatig om door te bladeren. Ze wijzen de bouwwerken aan die ze mooi vinden of graag een keer zouden maken. Op iedere pagina is van alles te zien. Bovendien bevat het boek ook informatie en leuke weetjes over de eigenschappen en het leefgebied van de dieren, compleet met lijsten van de benodigde onderdelen. Dit boek is dan ook een schot in de roos voor LEGO-fans van alle leeftijden en is een extra leuke verrassing voor liefhebbers van de natuur.

Koop LEGO® Supernatuur bij je lokale boekhandel of via Bol.com

LEGO® Supernatuur
Billy Bones
ISBN 9789030507840
juli 2021
billybones.shop

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo