Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

LEGO Zoekboek – Alles is echt super

Een zoek-en-vind-avontuur door de LEGO geschiedenis!

Vind verborgen speelgoed, piraten, geesten en nog véél meer in het prachtige LEGO Zoekboek Alles is echt super. De nadruk in dit boek ligt op de geschiedenis van dit tijdloze speelgoed. Wist je dat LEGO speelgoed in het begin van hout werd gemaakt? In dit zoekboek reis je door 90 jaar aan geschiedenis van de allereerste bouwwerken tot thema’s als minifiguren, LEGO Ninjago en meer.

Tijdloos speelgoed

Wie is er niet opgegroeid met LEGO? Als kind stak ik uren in het bouwen met deze blokjes. Met een bak LEGO op de grond kon ik uren bouwen en maakte ik hele steden. Spelen met LEGO verveelt nooit en is voor alle leeftijden. Het is educatief speelgoed, goed voor de motoriek, ruimtelijk inzicht en creativiteit.

Het LEGO zoekboek Alles is super is groter in formaat dan ik had verwacht. Fijn, want dan kunnen we extra goed al het moois bekijken. Pagina voor pagina kijk ik samen met mijn jongens onze ogen uit. Er is zoveel te zien. Dit LEGO zoekboek zit boordevol details en interessante personages. Op iedere pagina speuren we naar de 12 voorwerpen, maar we ontdekken iedere keer ook nieuwe poppetjes. Het is leuk om de ontwikkeling van LEGO door de jaren heen te zien. Ondanks dat het speelgoed tijdloos is, blijft LEGO vernieuwend. Met de televisieprogramma’s is het alleen maar nog populairder geworden. Zelf vind ik vooral de minifiguren fantastisch. Ik heb dan ook een hele verzameling van die leuke poppetjes. Mijn jongens zijn weer fan van LEGO Ninjago. Ben jij een echte LEGO fan? Dan wil je dit boek niet missen.

Koop LEGO Zoekboek Alles is echt super bij je lokale boekhandel of via de webshop van Billy Bones

Meer leuke kinderboeken en toffe kindvriendelijke hotspots vind je onder Kids.

LEGO Alles is echt super
Billy Bones
ISBN 9789030508007
augustus 2021

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo