Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

LEGO Ninjago avonturenbox

Mijn grootste Lego fan wordt binnenkort zeven jaar en dus ging ik samen met mijn jongste zoon op zoek naar een leuk verjaardagcadeau. Volgens ons is de LEGO Ninjago avonturenbox van Billy Bones een schot in de roos. De avonturenbox staat garant voor spannende avonturen. Deze avonturenbox bevat niet alleen een avontuurlijk Kapiteinslogboek vol verhalen van superhelden en een dubbelzijdige landkaart, maar ook LEGO om mee te bouwen.

Alle hens aan dek!

Ondanks dat mijn zoon leert lezen, vindt hij het nog heerlijk om te luisteren als ik voorlees. Maar hoe leuk is het als je eerst op de bank kruipt met een boek om vervolgens met Lego steentjes het verhaal na te bouwen. De LEGO Ninjago avonturenbox is wat dat betreft van alle markten thuis.

Het Kapiteinslogboek bevat nooit eerder verschenen verhalen over het machtige schip dat ooit werd bemand door helden en schurken. Je voegt je bij de bemanning van de Destiny’s Bounty en beleeft de spannendste avonturen op de Eindeloze Zee. Je leest oude verhalen van favoriete Ninjago figuren en inspirerende wijsheden van Meester Wu. De vormgeving van het boek is prachtig met speelse letters en veel illustraties. Het nodigt zeker uit tot lezen.

Op de dubbelzijdige landkaart kun je de avonturen volgen. Speur naar de grote gletsjer of de geestenbaai waar weleens draken zouden kunnen zijn. Durf jij te gaan kijken? Met de LEGO steentjes bouw je je eigen minifiguur Meester Wu en kun je drie verschillende schepen nabouwen. De LEGO Ninjago avonturenbox is een musthave voor alle Ninjago fans!

Bestel LEGO Ninjago avonturenbox eenvoudig via Bol.com

Lees ook: LEGO zoekboek – Alles is echt super

Over Billy Bones

Hou je van lezen, luisteren of maken? Wil je het liefst met een boek op de bank kruipen, met LEGO een wereld nabouwen of juist een verhaal luisteren? In de wereld van Billy Bones vind je verhalen in alle vormen en maten, speciaal voor jou gemaakt. Knots, Minecraft, Marie Boe, LEGO Ninjago, Doris de Dappere, Waya en de Wolf zijn nog maar een paar van Billy’s favorieten!

Lego Ninjago Destiny’s Bounty Box
Billy Bones
ISBN 9789030508038
december 2021
€ 18,99

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo