Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Green up your life met HAPPY EARTH!

Elk jaar sneuvelt meer dan 90% van de goede voornemens, vaak al binnen een paar weken. Goede voornemens zijn niet lastig om vol te houden, als je maar realistische en haalbare doelen stelt. Veel goede voornemens zijn gericht op gezonder eten of meer bewegen, maar wat mij betreft mag het voornemen om duurzamer te leven zeker niet op je lijstje ontbreken. HAPPY EARTH maakt het goede voornemen naar een groener, duurzamer leven een stuk leuker met vrolijke en natuurlijke verzorgingsproducten.

Lees ook: Papierloos schrijven met Bambook

Van deodorant en handzeep tot heerlijk geurende douchegel

Je hoeft niet je leefstijl drastisch te veranderen. Sterker nog, kleine stapjes in verandering werken voor mij het beste. Met een paar kleine aanpassingen in je manier van leven kun je al een wereld van verschil maken. HAPPY EARTH biedt een uitgebreid assortiment aan van 100% natuurlijke producten waar niet alleen je huid, maar ook de aarde blij van wordt. Alle producten, van deodorant en handzeep tot heerlijk geurende douchegel, zijn vrij van chemicaliën en bevatten uitsluitend vegan ingrediënten.

Als je iets op je huid aanbrengt, is het fijn om te weten dat er geen vervuilende en vervelende ingrediënten inzitten. HAPPY EARTH is dan ook trotse drager van de keurmerken NATRUE en Vegan Society. Wat ik mooi vind, is dat aan alles is gedacht. Zo zijn de verpakkingen gemaakt van 100% recycled plastic, plasticvrij of zelfs volledig biologisch afbreekbaar. De ingrediënten en verpakkingen worden dichtbij huis verkregen en de producten zijn geproduceerd met groene energie.

Go green!

De stap naar een groener, duurzamer leven voelt goed, letterlijk en figuurlijk. Het is leuk om met kleine stapjes steeds groener te leven. Met de heerlijke HAPPY EARTH Pure Shower gel Cedar Lime start ik mijn dag goed, groen en lekker fris. De geur van deze douchegel vind ik echt verrukkelijk. Zo zorg ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor onze aarde! HAPPY EARTH is verkrijgbaar bij o.a. Etos, Kruidvat, Jumbo en diverse webshops. Het volledige assortiment is verkrijgbaar op www.happyearthcare.com

Boekentip: Het bucketlist boek voor een groene wereld van Elise de Rijck

Deze producten heb ik ontvangen van HappyLife.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo