Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Reviews

Kneipp vernieuwt: stralend nieuwe look

kneipp douchegels

Get ready voor deze nieuws-splash! Het verwenmerk Kneipp onthult nieuwe, luxe én duurzamere verpakking voor de Kneipp douchegels. De producten van Kneipp bieden heerlijke verzorging voor je huid. De douchegels zijn beschikbaar in verschillende geuren en bevatten natuurlijke ingrediënten die je huid intensief voeden en verzorgen. Met Kneipp kom je verfrist en schoon onder de douche vandaan. De verpakking van de douchegel hebben nu een stralende nieuwe look en extra gebruiksgemak. Natuurlijk blijft de natuurlijke formule en inhoud onveranderd.

Een duurzamere verpakking met nieuwe look

De nieuwe doucheverpakking is niet alleen handiger in gebruik, maar ook eco-vriendelijker. De fles is gemaakt van maar liefst 93% gerecycled materiaal. In uitgebreide testen voor het kiezen van de beste douchefles kwam deze verpakking als absolute winnaar naar voren. De nieuwe ronde fles schittert met een unieke, herkenbare vorm en een eigentijds design dat perfect aansluit bij de Kneipp beleving.

Extra gebruiksgemak met Kneipp

De nieuwe ronde flacon van de Kneipp douchegels is super gebruiksvriendelijk. Door de disc-top dop is de gel extra makkelijk te doseren. De doucheverpakking is zacht om in te knijpen en kan ondersteboven staan zodat de fles volledig leeggemaakt kan worden. Vrees niet: er is niets veranderd aan de inhoud. De heerlijke geuren komen je tegemoet als je de dop opendoet, net zoals ik altijd gewend ben van Kneipp. Deze upgrade is ongetwijfeld een feestje voor je huid en je zintuigen!

Wist je dit al?

Mannen douchen langer dan vrouwen. Onderzoek toonde aan dat mannen gemiddeld 2,4 minuten langer douchen dan vrouwen.
Belgen gaan vaker onder de douche dan Nederlanders. Belgen douchen gemiddeld 7,4 keer per week. Nederlanders 6,7 keer.
Belgen douchen iets langer dan Nederlanders. In België doucht men gemiddeld 8,2 minuten, in Nederland 7,8 minuten.
De meeste mensen zingen onder de douche. Uit onderzoek is gebleken dat 60% van de mensen onder de douche zingt.

Meer Kneipp

Kneipp Body & Mind Balance
Foot Care APK
Me-time met Kneipp

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo