Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Producten / Reviews

Kneipp Mindful Skin gezichtsverzorging

Geniet van een mindful verzorgingsmoment en ervaar een natuurlijk stralende huid

Kneipp® Mindful Skin is een vernieuwende natuurlijke gezichtsverzorging die inspeelt op de wisselende huidcondities van de normale tot droge huid. De producten bevatten hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die de huidconditie verbeteren tot in de diepere huidlagen voor langdurige hydratatie, bescherming en energie. Er wordt niet alleen gekeken naar je huidtype, maar vooral naar je huidconditie.

Mind your skin

De Mindful Skin lijn bestaat uit zes producten: een reinigingsgel, 24H crème, dag- en nachtcrème, oogcrème en een vitamine serum. De Mindful Skin gezichtsverzorging biedt een oplossing voor de drie meest voorkomende huidbehoeften: hydratatie, energie en bescherming. Kneipp speelt in op het herstellende vermogen van de huid en stimuleert deze met plantextracten voor een langdurig effect en heerlijk mindful verzorgingsmoment.

Under de skin effect

De Mindful Skin gezichtsverzorging bevat natuurlijke ingrediënten met werkzame stoffen die de huid van binnenuit stimuleren. Dat is vele malen effectiever dan de stoffen die aan de huid worden toegevoegd en slechts een externe werking hebben. Zo is er gekozen voor zoethout voor een betere vochtbalans van de huid, goudsbloem stimuleert de kalmerende processen van je huid en de plant schizandra stimuleert de natuurlijke energieprocessen van je huid.

Mijn ervaring

De verzorging van mijn gezicht vind ik heel belangrijk. De producten van de Kneipp Mindful Skin gezichtsverzorging zijn vegan. Dit betekent dat er geen dierlijke ingrediënten zijn toegevoegd aan de producten. De verpakking is van plastic gemaakt wat uit de oceaan is gevist. Hiermee scoort deze gezichtsverzorgingslijn direct punten.

Als eerste probeer ik het serum voor een intensieve verzorging van mijn huid. Dit serum geeft je vermoeide huid een extra portie verzorging voor frisheid en vitaliteit. Het is geschikt als basis voor onder foundation of make-up. Het serum heeft een lichte textuur met frisse geur en voelt zacht aan. Het serum heeft een lichte textuur met frisse geur en geeft een energyboost aan je huid! Zoals ik van Kneipp gewend ben, komt me een aangename geur tegemoet zodra ik het potje dagcrème open. De crème is vloeibaar en voelt fijn en zacht aan op mijn huid. De langdurige werking is een feit, want ook uren na gebruik voelt mijn huid zacht en soepel. De nachtcrème bevalt me ook goed. Het zachtjes inmasseren van de crème is meteen een fijn mindful momentje.

De Mindful Skin Revitaliserende Oogcrème verzorgt de vermoeide en gevoelige huid rond je ogen op milde wijze voor een wakkere en heldere uitstraling. Hiermee worden wallen en donkere kringen rondom je oogopslag verzacht. Wie wil dat nu niet? Merk je dat je huid vochtarm is en wel wat extra hydratie kan gebruiken? De hydraterende 24uurs crème geeft je huid optimale verzorging en hydratatie. De crème heeft een frisse geur, is licht en zacht (niet-vet) en trekt snel in. De producten vind ik stuk voor stuk heel fijn om te gebruiken. Mijn huid voelt fris en uitgerust!

Geef een energyboost aan je huid en geef je mind een oppepper

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo