Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Reviews

Kneipp Foot Care APK

kneipp foot care

Iedereen wil graag mooie zachte voeten. En toch vergeten we vaak om ze te verzorgen, althans ik. Wat helpt, is een vaste routine. Zie het als een soort ‘apk’ of onderhoudsbeurt voor je voeten. Kneipp heeft alles in huid voor het verkrijgen en behouden van mooie voeten. De voetverzorgingsproducten voeden, hydrateren, verfrissen en beschermen tegen eelt. Met onderstaande tips ben je altijd verzekerd van mooie, zachte voeten, bespaar je extra sessies bij de pedicure en heb je altijd een heerlijk verwenmomentje op de agenda.

Anti-eelt

Breng elke avond voor het slapengaan eeltcrème op de voeten aan.
Vanaf het eerste gebruik vermindert Kneipp Eeltcrème effectief en langdurig eelt. De eeltcrème bevat calendula, sinaasappelolie, panthenol en vitamine E. De crème verzacht, verfrist en helpt voetschimmel te voorkomen. Het biedt alles om je voeten zacht en soepel te houden.

Lekker poedelen

Neem elke week een voetenbad
Met een voetenbad heb je je eigen mini-voetenspa in huis. Alles wat je nodig hebt, is een kom met warm water en de Kneipp voetbadkristallen of een voetbadbruistablet. Een warm voetenbad werkt verwarmend en ontspannend. Het verfrist je voeten, geeft je lichaam een oppepper en het is een ideaal middel tegen slaapproblemen en stress.

Kussenzacht

Voetbutter, een extra romige traktatie na het voetenbad.
Masseer je voeten na het voetenbad zacht met de Kneipp voetbutter. Je kunt dit zien als een verzorgingsmasker voor je voeten dat niet afgespoeld hoeft te worden. Bye bye woestijnachtige hielen en kloofjes. Hello kussenzachte voeten!

Meer van Kneipp

Me-time met Kneipp
Repair & Protect handcrème
Kneipp Good Night

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo