Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Jan van Haasteren junior puzzels

Het iconische puzzelmerk is er nu ook voor kinderen!

Over de hele wereld leggen Jan van Haasteren fans jaarlijks meer dan één miljard puzzelstukjes. Hoe leuk dat misschien wel de meest populaire puzzelserie er nu ook voor kinderen is. De nieuwe puzzelserie ‘Jan van Haasteren junior‘ van Jumbo is speciaal voor kinderen vanaf vijf jaar. Er zijn zes verschillende Junior puzzels verkrijgbaar in 150, 240 en 360 stukjes. Zo kunnen kinderen meegroeien door de verschillende puzzels in een oplopend aantal stukjes.

Populairder dan ooit

Wie kent hem niet? Jan van Haasteren is een Nederlandse striptekenaar en bekend om zijn humoristische, kleurrijke puzzels met veel details. In de jaren 80 komt Jan in contact met spelletjes- en puzzelfabrikant Jumbo en de rest is geschiedenis. Het ouderwetse puzzelen beleefde in de afgelopen twee jaar hoogtijdagen. Bij ons thuis is dat niet anders. We puzzelen meer dan ooit. Vooral mijn jongste kleuter is stapelgek op puzzelen. Hij springt dan ook een gat in de lucht als hij de puzzels ziet. Urenlang kan hij zich vermaken met puzzelen. Hij heeft de ‘Jan van Haasteren puzzels’ bij opa en oma gezien, maar die waren met 1000 stukjes veel te ingewikkeld. Hoe leuk dat hij nu zijn eigen ‘Jan van Haasteren’ kan maken op zijn eigen niveau.

Eindeloos puzzelplezier

We beginnen met de puzzel ‘Verstoppertje’ van 150 stukjes. Het is de beurt aan de politie om de anderen te vinden. Lukt het hen om de boef te vinden? Daarna beginnen we aan de chaotische gymles puzzel ‘Apenkooien’. De vrienden van Jan van Haasteren spelen tikkertje tijdens de gymles. Kunnen ze elkaar op de schouder tikken, of rennen en klimmen ze te snel? De puzzel met 360 stukjes maken we samen. Het is best een uitdaging voor een 5-jarige, maar ook een leuke uitdaging. Het is heerlijk om samen te puzzelen. De puzzels van Jan van Haasteren zijn net zoekboeken en zitten boordevol grapjes en geheimpjes. We zijn alleen maar positief over de junior puzzels: eindeloos puzzelplezier, leuk ontwerp en goede kwaliteit!

De complete serie puzzels bestaat uit: 150 stukjes Verstoppertje en Verjaardagspartijtje, 240 stukjes Apenkooien en Speelkwartiertje, 360 stukjes Het Klaslokaal en De Kinderboerderij.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo