Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Jumbo Perfect holiday

Doe zo veel mogelijk activiteiten en maak er een topvakantie van!

Ga op de ultieme vakantie met het bordspel Perfect Holiday van Jumbo Games. In dit leuke familiespel neem je het op tegen andere spelers op om de beste vakantie ooit te hebben. Het hele gezin gaat naar een super-de-luxe hotel. Je kunt er snorkelen, een waterpark bezoeken, shoppen en meer! Maar: je hebt maar zes dagen en het is niet altijd mooi weer. Doe dus zo veel mogelijk activiteiten, ruil met anderen en neem selfies. Maak er jouw topvakantie van en win het spel!

Ik ga op vakantie en neem mee…

Het spel ziet er aan de buitenkant al fantastisch uit. Je krijgt meteen zin om het spel te spelen! Ook het spelbord en de activiteiten en gebeurteniskaarten zien er leuk uit. De spelregels zijn een beetje ingewikkeld voor mijn jongens. Het spel is dan ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Natuurlijk kan ik het spel prima met mijn kinderen spelen, want dan help ik ze een beetje. Aan het begin van het spel, kiest elke speler een personage. Elk personage heeft een eigenschap die hem of haar tijdens het spel kan helpen. Zo mag oma elke ronde 1 betaalde activiteit gratis doen, en mag dochter elke ronde een selfie maken!

Een superleuk gezelschapsspel

Het spel speel je met maximaal zes personen en duurt ongeveer een half uurtje á driekwartier. Spelers kunnen elke ronde activiteit en gebeurteniskaarten verzamelen. Maar pas op… er kan ook van alles gebeuren op vakantie. Een hittegolf bijvoorbeeld, of een tropische regenbui of je mist de bus die jouw vakantieplannen in de soep gooien. Het leuke is dat zo iedere speelbeurt anders is. Er zitten ook echte attributen bij die bij het spel soms tevoorschijn moeten komen, zoals een vrolijke Hawaï ketting, een all inclusive bandje en zonneklep. Het superleuke gezelschapsspel Perfect Holiday blijft spannend tot de laatste vakantiedag!

Bestel Jumbo Perfect Holiday eenvoudig via Bol.com

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo