Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Voorjaarsschoonmaak met Kärcher

Heerlijk nu de temperatuur oploopt en het zonnetje zich steeds vaker laat zien. Lentekriebels geven mij ook een partij schoonmaakkriebels. Na de winter is het terras én de vlonder in onze achtertuin behoorlijk groen uitgeslagen. Gelukkig biedt Kärcher voor iedere klus in en rondom het huis een krachtpatser van een apparaat. Voor het verwijderen van groene aanslag maak ik dan ook graag gebruik van de hogedrukreiniger van Kärcher. In deze blog vertel ik je hier meer over.

Een musthave apparaat voor je voorjaarsschoonmaak

Zodra het zonnetje zich laat zien, wil ik het liefst zo snel mogelijk naar buiten. Onze tuin ligt op het zuiden en dat betekent al vroeg in de lente dat we buiten in het zonnetje kunnen zitten. Het liefst maak ik dan ook zo snel mogelijk onze tuin ‘zomer klaar’, want ik erger me best wel aan die groen uitgeslagen tegels.

Misschien heb ik de leeftijd gekregen dat ik super blij word van handige huishoudelijke apparaten. Of eerlijk, misschien heb ik dat altijd al wel gehad. Niemand heeft toch zin om op zijn knieën de tuintegels te schrobben? Voor de grote voorjaarsschoonmaak van onze tuin maak ik daarom graag gebruik van de K4 Premium Power Controle Home hogedrukreiniger, want hiermee is dit klusje een fluitje van een cent.

Je terras in spik en span

Met behulp van de handleiding zet ik de hogedrukreiniger met gemak in elkaar en is het apparaat klaar voor gebruik. De Kärcher hogedrukreiniger is makkelijk te bedienen en licht in gewicht waardoor hij makkelijk verplaatsbaar is. Bovendien kun je het snoer oprollen. Standaard wordt er een terrasreiniger meegeleverd. Dit speciale opzetstuk heeft borstels aan de onderkant en een kap rond de spuitstraal waardoor je jouw terras spatvrij kunt schoonmaken. Bovendien maak je je terras of je vlonder schoon zonder strepen achter te laten.

Een andere accessoire die je er standaard bij ontvangt, is een wasborstel. Zo kun je deze krachtpatser van Kärcher niet alleen gebruiken voor je terras, maar ook voor andere klussen in en rondom huis. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van fietsen, van je tuinmeubilair, het reinigen van tuinhekken of je auto. Tip: download de Kärcher Home & Garden-app voor praktische tips voor elke reinigingssituatie en reinigingsobject. Ook biedt de app andere handige functies, zoals montage-instructies, onderhouds- en verzorgingsinstructies.

Lees meer product reviews

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo