Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Hoe kleding stomen mijn nieuwe hobby werd

kledingstomer

Zolang ik mij kan herinneren, heb ik een hekel aan strijken. Het is zo’n huishoudelijke klus waar ik echt tegenop zie. Ja, ik stop niet onder stoelen of banken dat strijken niet mijn favoriete bezigheid is. Alleen al dat gehannes voordat je kunt gaan strijken… Het uitklappen van de strijkplank is al een soort worsteling en een lekkend strijkijzer is ook geen succes. Strijken liet ik tot nu toe over aan mijn man. Yup, taken zijn er om verdeeld te worden. Totdat ik kennismaakte met George, de hypermoderne verticale kledingstomer van SteamOne, waarmee ik met plezier én succes iedere plooi te lijf ga.

Nooit meer met kreukels de deur uit

Meer dan eens ging ik de deur uit met kreukels in mijn kleding. Natuurlijk had ik liever strak gestreken kleding, maar de zin om te strijken was ver te zoeken. Totdat ik een weekend weg was met een vriendin. Ze had een opvouwbare handstomer mee in haar koffer. Binnen enkele seconden streek ze elke plooi glad. Dat zette mij aan het denken. Dit moet toch makkelijker kunnen?

In mijn zoektocht naar een makkelijkere manier om mijn kleding te strijken stuitte ik op de verticale stomers van SteamOne. Met deze stomer kun je eenvoudig en snel kleding stomen, terwijl het nog aan de hanger hangt. Een groot voordeel is dat je niet meer hoeft te stoeien met een strijkplank. Bovendien zijn de verticale kledingstomers zo ontworpen dat ze in iedere ruimte passen. Stijlvol en compact.

Easy kleding stomen met SteamOne George

Mijn oog viel al gauw op de kledingstomer George. Binnen 45 seconden is dit apparaat opgewarmd. Ja, in die tijd heb je je strijkplank nog niet eens tevoorschijn getoverd. Je stoomapparaat is super snel klaar voor gebruik. Natuurlijk moet je het waterreservoir wel eerst even vullen. Maar die is van dusdanige grote dat je er een hele tijd mee vooruit kunt.

Wanneer je de stoomkop van de houder haalt, kun je direct beginnen met stomen. Je doet dit door de stoomknop tegen de kleding aan te houden en langzaam van boven naar beneden te laten glijden. Je kunt kiezen tussen verschillende standen. Als je de stoomkop na het stomen weer terughangt, dan stopt de stomer met het afgeven van stoom. Ideaal, want als je even van kledingstuk wisselt dan hoef je niet te wachten tot de stomer weer warm is geworden. Bovendien bespaar je water en energie door deze pauze.

Kleding kreukvrij maken, was niet eerder zo makkelijk

Met een verticale stomer fris je niet alleen je kleding op, maar ook je gordijnen, knuffelbeesten van de kinderen en zelf je bankstel! Voor de mensen met lichtelijke smetvrees is er nog een pluspunt. Deze kledingstomer is ook geschikt voor het desinfecteren van bijvoorbeeld beddengoed. Dankzij SteamOne George hoef ik nooit meer te stoeien met die verdoemde strijkplank én kan ik die prachtige zijden jurk, linnen top en mijn favoriete blouse tóch zonder kreukels dragen. De stomer is heel eenvoudig in gebruik en levert goed resultaat. Geloof me, dit wil je.

Lees meer product reviews

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo