Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fashion / Reviews

Het wordt bikini weer!

protest

Met code stefanigetsfit10 ontvang je 10% korting bij Protest

Ik kijk er zo naar uit om de regenlaarzen op te ruimen en mijn bikini uit de kast te halen. Ja I know, misschien is dat wel erg optimistisch, maar de tijd vliegt. Ookal duurt het nog een paar maanden is het nu de tijd om al rekening te houden met de mooie bikinidagen die er weer aankomen. Maar welke bikini trek ik aan?

Heel eerlijk, ik voel mij niet altijd zelfverzekerd in bikini. Maar de keuze voor een bikini die goed bij mijn figuur past, kan wel wat onzekerheid wegnemen. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk om mij niet blind te staren op die perfecte Instagram body’s. Ieder lichaam is anders. Bij je zoektocht naar je volgende geweldige bikini is het misschien goed om te weten welke soorten er allemaal zijn. Vraag je je af wat een tankini is of wat er zo geweldig is aan een halter bikini. Ik vertel het je in deze blog.

Tankini tops

Naast de ‘gewone’ bikini kun je ook voor een tankini kiezen. Dit is een combinatie van een tanktop en een bikini. Een tankini top biedt je het draaggemak van een bikini en de dekking van een badpak waar je heerlijk in kunt zwemmen. Als je niet te veel huid wilt laten zien of als je je buik een beetje wil camoufleren is dit een goede optie.

Bandeau bikini tops

Voorheen koos ik altijd voor een bandeau bikini. De naam zegt het al, deze bikini top zit als een band om je lichaam. Een bandeau bikini is dé must have als je lekker wilt zonnen. Vaak hebben deze bikini’s afneembare schouderbandjes zodat je lekker egaal kunt bruinen in de zon.

Halter bikini tops

Een halter bikini wordt wel de blikvanger onder de bikini’s genoemd. Een halter bikini bestaat uit twee driehoekjes van stretchstof die je in je nek vastknoopt. Hij geeft je precies de juiste hoeveelheid ondersteuning terwijl je ook een beetje huid laat zien. Het is een eenvoudige bikini die je makkelijk kunt combineren met bijvoorbeeld een trendy bikinibroekje of een losse pareo voor een elegantie look.

Hierboven heb ik de meest gangbare bikini tops genoemd. Dat geeft je hopelijk een goed idee over de verschillende bikinitops die er zijn. De beste bikini voor jou is natuurlijk die ene bikini waar je je comfortabel in voelt en die je leuk vindt! En een belangrijke reminder: every body is a bikini body!

Lees meer blogs over Fashion

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo