Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Shokz OpenRun Pro

De dag begin ik het liefst met een goede workout en inspirerende muziek. Ik gaf me dan ook meteen op voor het Shokzlab Programma om hét nieuwste en meest geavanceerde koptelefoon van Shokz te testen. Als één van de tien deelnemers mocht ik kennis maken met de Shokz OpenRun Pro. Tot nu toe ging ik eigenlijk nooit de deur uit zonder mijn Shokz Aeropex. Voor mij is deze koptelefoon een absolute musthave voor mijn rondjes hardlopen, maar ook voor het skeeleren, fietsen naar mijn werk of ik luister graag een podcast tijdens een wandeling.

Fan vanaf het eerste moment

Als je eenmaal het comfort van een Shokz koptelefoon hebt ervaren, wil je nooit meer anders. Eerder maakte ik gebruik van oordoppen met draad. Niet alleen zat het draad regelmatig in de knoop, maar ook mijn oren begonnen pijn te doen en omgevingsgeluid was volledig geblokkeerd. Met de Shokz OpenRun Pro heb je daar allemaal geen last van. Dankzij de bone conduction technologie maakt Shokz het mogelijk om zowel je eigen muziek als de geluiden uit de omgeving te horen. Je plaatst de koptelefoon namelijk niet in je oor, maar over je oor. Via geleiders op je jukbeenderen gaat het geluid je binnenoor in. Zo kun je genieten van je eigen muziek zonder compleet op te gaan in de omgeving. Zo hoor je bijvoorbeeld een naderende scooter in het verkeer. De Shokz koptelefoon is niet alleen comfortabeler in het draaggemak, maar ook een stuk veiliger in het verkeer.

Lees ook: Shokz Aeropex solar red

Snel op pad

De Shokz Aeropex is het bestverkochte model van Shokz. De Shokz OpenRun Pro is heel simpel gezegd de nieuwste versie van de Aeropex met snellaadfunctie. Behalve een nieuwe naam heeft deze koptelefoon ook wat verbeterde functies gekregen en wat nieuwe kleurtjes, zoals blauw en mijn favoriete kleur roze. De Shokz OpenRun Pro is uitgerust met de nieuwste bone conduction technologie, biedt een betere geluidskwaliteit in het basbereik en een batterijduur van 10 uur. Bovendien heeft deze koptelefoon een snellaadfunctie. Met een oplaadtijd van slechts tien minuten heb je ruim 1,5 uur luistertijd. Binnen een uur is je koptelefoon volledig opgeladen. Zo kun je lekker snel op pad!

Muziek is bedoeld om je te laten bewegen, de OpenRun Pro maakt dat mogelijk.

De Shokz OpenRun Pro is ontworpen met de 9e generatie bone conduction technologie (genaamd Shokz TurboPitch™ technologie). Klinkt best ingewikkeld, maar deze technologie biedt een beter geluid en zorgt ervoor dat je elke noot, beat en refrein van jouw favoriete nummer optimaal kunt ervaren. Muziek tijdens sporten is voor mij een absolute must. Mijn training gaat gewoon een stuk lekkerder met goede muziek. Een lekkere beat kan me motiveren om net dat beetje extra te geven. En een grappige of interessante podcast maakt mijn dagelijkse blokje om een stuk aangenamer. En die beats die knallen uit deze koptelefoon. Op het geluid is helemaal niets aan te merken. Bovendien is de Shokz OpenRun Pro uitgerust met twee ruisonderdrukkende microfoons, zodat je ook prima een telefoongesprek kunt voeren. Ja, de Shokz OpenRun Pro vraagt om een investering, maar aan de andere kant gebruik ik deze koptelefoon echt iedere dag. Als je het dan zo bekijkt, is de koptelefoon eigenlijk onmisbaar en absoluut de investering waard!

Bestel de Shokz OpenRun Pro eenvoudig bij Bol.com

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo