Zoeken...
TOP
Boeken Kids

Het spookt in dit huis

Het spookt in dit huis is een geestig prentenboek van de wereldberoemde Oliver Jeffers. Een jong meisje is ervan overtuigd dat spoken bestaan. Maar ze heeft nog nooit een spook ontmoet en weet ook niet precies hoe ze eruit zien. Als lezer wordt je uitgenodigd om samen spoken te zoeken in haar huis.

Lees ook van Oliver Jeffers: Gevonden

Onthul de geesten in het huis

Het spookt in dit huis is een schitterend uitgevoerd prentenboek met een geniaal ontwerp. Het unieke formaat van het boek is het eerste dat opvalt. Dan merken we al gauw dat er een dunne doorzichtige pagina tussen de bladzijden zit. Als je deze doorzichtige pagina doorbladert, onthul je de geesten in het huis. Hierdoor is er éxtra veel te zien en ontdekken in dit bijzondere prentenboek.

Anders dan de donkere kaft van het boek doet vermoeden, is het boek niet eng of spannend. Het verhaal had misschien iets meer inhoud mogen hebben, maar mijn jongste zoon vond het geweldig om de geesten te zien verschijnen tijdens het lezen. De geesten springen op het bed of verbergen zich voor het meisje. Deze spookjes zijn juist heel schattig en vrolijk. Het spookt in dit huis is een speels en grappig boek.

Koop Het spookt in dit huis bij je lokale boekhandel of online via Bol.com

Het spookt in dit huis
Oliver Jeffers
Uitgeverij De Fontein
EAN 9789026161858 

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit