Zoeken...
TOP
Boeken Reviews

Winnen met schaken

Leer schaken als een echte grootmeester

Al op jonge leeftijd raakten mijn kinderen in de ban van het schaakspel. Schaken is een geweldig spel om jezelf uit te dagen, vooruitgang te boeken, slimme ideeën te bedenken en valkuilen te zetten. Een partijtje schaken is een geweldige uitlaatklep en een schitterende manier om je concentratievermogen te verbeteren. Wist je dat schaken wordt gezien als sport? Het boek Winnen met schaken neemt je mee op een reis door de verbluffende wereld van het schaken. Je ontdekt de kracht van elk schaakstuk, welke tactieken en strategieën je kan toepassen om je tegenstander in het nauw te drijven.

Voor beginnende en gevorderde schakers

Winnen met schaken begint bij het begin: het schaakbord en de spelregels. Vervolgens heb je met leerzame oefeningen de verschillende openingen, verdedigingsmogelijkheden en matpatronen snel onder de knie, maar ook gevorderde schakers kunnen hun strategie verfijnen.

Als kind leerde ik schaken van mijn vader. Nu leren mijn kinderen schaken van hun opa. Het leuke aan schaken is dat je een partijtje kunt schaken op elke straathoek, met een buurman, in een café of op een feestje. De spelregels kende ik al, maar een opfrisbeurt kon geen kwijt. Dit boek heeft mij in korte tijd tot een hoger kennisniveau gebracht. Met de kennis uit dit boek ben je zeker in staat om het spel te analyseren en goed te observeren. De uitleg is helder en plezierig om te lezen. De afbeeldingen maken het verhaal helemaal af. Winnen met schaken is een ideaal boek om het schaken te leren én te verbeteren. Het boek is zeker niet alleen voor de beginneling.

Koop het boek Winnen met schaken bij je lokale boekhandel of via Bol.com

Lees ook: Verhoog je mentale weerbaarheid

Winnen met schaken
Kevin Bordi
Uitgeverij Deltas
EAN 9789044762679
oktober 2022
€ 34,95

Stéfani gets fit
TAGS:

«

»

Volg @stefani_getsfit