Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Gezondheid / Leefstijl / Persoonlijk

Gezondheidsvirus

De producten die jij gebruikt bevatten veel e-nummers en sucralose.’ Laatst kreeg ik hier een berichtje over. Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van sucralose gehoord. Het is een zoetstof die tot wel 600 keer zoeter is dan suiker. Het bevat geen calorieën, maar is niet natuurlijk. En zo heb ik weer wat geleerd. Ik ben geen expert, adviseur of deskundige. Mijn Instagramaccount en mijn blog zijn eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Ik begon mijn zoektocht naar een gezonder en gelukkiger leven te delen als stok achter de deur. Ik raakte besmet met het gezondheidsvirus om het zo maar te zeggen. Eindeloos kan ik erover praten of lezen.

Moet het niet ‘Stéfani is fit’ zijn?

Moet het niet “Stéfani is fit zijn?‘ grapten vrienden vorig jaar. Fit zijn is één ding, maar fit blijven is misschien nog wel een grotere uitdaging. Gezonder leven is namelijk geen dieet, maar voor de rest van je leven. Het is niet voor niets “Stéfani gets fit”. Ik ben geen expert en verre van perfect. Zo ben ik verslaafd aan cola zero, heb ik eetbuien waarin ik chips en chocolade door elkaar eet, eet ik ongezond als ik zelfmedelijden heb, kies ik uit gemak wel eens voor de pakjes en de zakjes, eten mijn kinderen meer snoep dan me lief is en mijn gewicht is niet stabiel.

Kies wat bij jou past

Ik kies soms bepaalde producten omdat ik me er goed bij voel en omdat ik ze lekker vind, niet altijd omdat ze gezond zijn. Calorieën tel ik niet en ik kan je ook niet vertellen welke ingrediënten alle producten bevatten die ik gebruik. Gezonder leven blijft een ontdekkingstocht voor mij. Ik neem je mee op deze reis om je nieuwe inzichten te geven om bewustere keuzes te maken en zelf sturing te geven aan jouw leven. Dat je jezelf mag zijn en hier blij mee bent, dat je niet perfect hoeft te zijn en dat je je gewaardeerd voelt, dat je geluk uit kleine dingen haalt en dat je de kracht van de natuur leert kennen. Ik krijg maar geen genoeg van het gezondheidsvirus en leer nog iedere dag. Graag laat ik me inspireren en doe ik nieuwe ideeën of inzichten op. Het is een kunst om iets te zoeken wat bij jou past.

Lees ook: OERsterk in één dag

Afbeelding: Pexels

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo