Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Gezondheid / Leefstijl

Gezonde generatie

gezondegeneratie

Samen maken we Nederlandse jeugd in 2040 de gezondste van de wereld

Kinderen en jongeren moeten zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, gezonde en gelukkige volwassenen. Maar als we niets doen is over twintig jaar meer dan de helft van de Nederlanders chronisch ziek. Om dat te voorkomen hebben twintig gezondheidsfondsen hun krachten gebundeld om te investeren in de gezondheid van toekomstige generaties. Er wordt gewerkt aan een gezonde basis, gezonde leefstijl en een gezonde omgeving voor alle kinderen en jongeren van Nederland, ongeacht achtergrond, inkomen, opleiding of beperking. Zodat ieder kind de kans en de vrijheid krijgt om het beste uit zichzelf te halen en dromen waar te maken.

Supporter van de Gezonde Generatie

Die gezondste generatie maken de gezondheidsfondsen niet alleen. Iedereen heeft een rol of kan een rol pakken bij het steunen van kinderen en jongeren. Wij, als volwassenen, leggen nu samen de basis. Ons gedrag is het voorbeeld voor onze kinderen. Deze maand is gestart met de Supporter van de Gezonde Generatie-wave. Om jou en mij bewust te maken van de rol die wij (kunnen) spelen bij het realiseren van de Gezonde Generatie. Om mogelijkheden te creëren, aan te moedigen en mee te denken. En als het steuntje in de rug dat soms nog ontbreekt. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren zich kunnen ontwikkelen tot gezonde en gelukkige volwassenen. Daarom ben ik Supporter van de Gezonde Generatie.

Jij toch ook?

Ben jij ook een supporter van de Gezonde Generatie? Toon jouw steun en zet de wave voort! Als ouder is het belangrijk om te beseffen wat jouw invloed is op het gedrag van jouw kinderen. Kinderen doen hun ouders na. Daarom is het belangrijk om je kinderen op jonge leeftijd bekend te maken met een gezonde leefstijl. Beweeg samen met je kinderen. Geniet samen van de natuur, speel tikkertje of ga samen een rondje fietsen. Duik samen de keuken in en maak plezier.

Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid tot een passie voor gezond leven. Meer artikelen over gezond leven vind je onder Leefstijl. Volg je me al op Instagram? Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo