Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Er op Uit / Kids / Reviews

Een gezellige kerstvakantie in FutureLand

haven rotterdam

FutureLand – het informatiecentrum van Havenbedrijf Rotterdam op Maasvlakte 2 -maakt zich op voor een leuke kerstvakantie. Het nieuwe programma is ideaal voor een informatief en gezellig familie-uitje tijdens de jaarwisseling: Stap aan boord van de FutureLand Ferry en geniet van een sprankelende lichtjestour door de Rotterdamse haven by night. Of maak er echt een feest van en boek een culinaire lichtjestour in een van de drie thema’s: winter BBQ, Japans of een klassiek driegangendiner.  

Dichterbij de haven kun je niet komen

Tijdens de kortste dagen van het jaar kun je in het donker bijzondere vaartochten maken langs de moderne en veelvuldig verlichte terminals op Maasvlakte 2. De Rotterdamse haven wordt niet voor niets de grootste kerstboom van Nederland genoemd. Aan boord van de FutureLand Ferry vertelt een ervaren voorlichter over alles wat je ziet… of juist niet. Tijdens de culinaire lichtjestours beleef je de nachtelijke haven onder het genot van een hapje en een drankje. Er is voor ieder wat wils. Of je nou kiest voor BBQ, Japans of het driegangendiner; er zijn altijd vegetarische opties.

Stap aan boord of bezoek de tentoonstelling

Ook overdag is er tijdens de kerstvakantie altijd wat te doen in FutureLand. Laat je in een uurtje helemaal bijpraten over het reilen en zeilen in haven tijdens de instappresentatie; zoek naar fossielen in het opgespoten zand van Maasvlakte 2; stap aan boord van de FutureLand Express voor een razend interessante rondrit; bezoek de tentoonstelling over de bouw van het nieuwe havenervaringscentrum Portlantis; of leer alles over de digitale haven. Voor kinderen is er meerdere keren per week, en geheel gratis, een spannende kidsquiz of creatieve knutselworkshop. 

Meer informatie en tickets via www.futureland.nl

Over FutureLand    

Het informatiecentrum van Havenbedrijf Rotterdam op Maasvlakte 2 is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur en op zondag van 11:00 – 17:00 uur. Op 2e kerstdag is FutureLand te bezoeken van 11.00 – 17.00 uur. Op 1e kerstdag en Nieuwjaarsdag is het informatiecentrum gesloten. Toegang is gratis. De FutureLand Express en de FutureLand Ferry staan het gehele jaar klaar voor rondritten en vaartochten door de nieuwe havens. Adres: Europaweg 902, 3199 LC Maasvlakte, Rotterdam Havennummer 8360. Parkeren is gratis. 

Lees hier meer leuke uitjes met kinderen

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo