Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Dinosaurussen van A tot Z

Miljoenen jaren geleden, toen de mens nog niet bestond, heersten machtige dinosaurussen over de wereld. Sommige waren groter dan een bus, andere zo klein als een kip. In het boek Dinosaurussen van A tot Z van Deltas.nl krijg je een overzicht van bijna 150 indrukwekkende soorten dinosaurussen. Je ontdekt hoe groot, sterk, snel en zwaar ze waren, waar ze leefden, wat ze aten en hoe ze zich verdedigden tegen vijanden.

Een alfabet aan dinosaurussen

Naast een alfabet aan namen van dinosaurussoorten kom je in dit boek nog veel meer te weten. Wat zijn dinosaurussen eigenlijk? Welke soorten waren er? In dit boek krijg je antwoord op nog veel meer vragen. Je vindt heel wat algemene informatie en stoere weetjes. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het staat erin. De informatie vind ik uitermate gedetailleerd en ontzettend leerzaam. Daarnaast kijk je je ogen uit. Op elke pagina komt een dinosaurus aan bod en ontdek je hoe groot, sterk, snel en zwaar hij was, waar hij leefde, wat hij at en hoe hij zich verdedigde tegen vijanden.

Lees ook: De leukste insectengids voor kids

Een schat aan informatie

Dinosaurussen van A tot Z is een prachtig boek met gedetailleerde en kleurrijke illustraties. Het is geen boek om van voor of achter door te lezen, maar om rustig door te bladeren. Mijn zoon heeft als eerste zijn favoriete dinosaurus opgezocht: de spinosaurus. Dit was een gigantische dinosaurus, wellicht zelfs één van de grootste vleeseters die er ooit op aarde hebben rondgelopen. Dinosaurussen van A tot Z is een ideaal boek voor de jonge dinosaurusfan!

Koop Dinosaurussen van A tot Z bij je lokale boekhandel of online via Bol.com

Dinosaurussen van A tot Z
Uitgeverij Deltas
EAN 9789044763263
september 2022

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo